Scandal la echipa nationala a Ungariei dupa debutul din preliminarii

Scandal la echipa nationala a Ungariei dupa debutul din preliminarii

Desi la vremea respectiva nu era antrenorul maghiarilor, fostul tehnician de la Gyor a avut un schimb acid de replici cu atacantul Adam Szalai (26 de ani), deranjat de reactiile varfului de la Hoffenheim dupa infrangerea Ungariei in Olanda, scor 1-8, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia.

acum 75 luni (8 Sep 2014)

Reprezentativa Ungariei a fost invinsa, duminica, pe teren propriu, de nationala Irlandei de Nord, scor 1-2, in prima partida din preliminariile Campionatului European din 2016. Rezultatul i-a infuriat pe fanii maghiari, nemultumiti de startul ratat de campanie al favoritilor.

Suporterii unguri i-au cerut demisia selectionerului Attila Pinter, deranjati de contraperformanta atinsa de echipa nationala, infrangere, acasa, in fata modestei formatii a Irlandei de Nord. Antrenorul maghiar nu a ezitat sa le dea replica faniilor nervosi, la conferinta de presa de dupa meci. Instalat pe banca tehnica in noiembrie 2013, Attila Pinter nu se afla la primul conflict de cand conduce reprezentativa Ungariei.

Desi la vremea respectiva nu era antrenorul maghiarilor, fostul tehnician de la Gyor a avut un schimb acid de replici cu atacantul Adam Szalai (26 de ani), deranjat de reactiile varfului de la Hoffenheim dupa infrangerea Ungariei in Olanda, scor 1-8, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro