Scandal la aprobarea noului CA al TVR. Christel Topescu, despre informarile la Securitate : "Regret ca am avut incredere in unii oameni"

Scandal la aprobarea noului CA al TVR. Christel Topescu, despre informarile la Securitate :

13 noi membri in Consiliul de Administratie al TVR au fost audiati in Comisiile de Cultura Emotii pentru Christel Topescu si Oana Stanciulescu la validarea componentei noului Consiliu de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune.

acum 99 luni (23 Mar 2016)

Sotia comentatorului sportiv Cristian Topescu a sustinut ca a semnat acordul deoarece nu a avut de ales. 13 noi membri in Consiliul de Administratie al TVR au fost audiati in Comisiile de Cultura

Emotii pentru Christel Topescu si Oana Stanciulescu la validarea componentei noului Consiliu de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune. Ieri, plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a aprobat componenta noului CA, dar, atat pentru reprezentanta presedintelui Romaniei, cat si pentru propunerea PNL, validarea s-a facut cu emotii.

O intrebare, incomod de directa, a venit pentru Christel Topescu. In discursul sau, realizatoarea emisiunii in limba germana de la TVR 1 a sustinut ca solidaritatea, increderea, dar si credibilitatea in televiziunea publica au fost pierdute. Nu este un secret ca sotia cunoscutului Cristian Topescu a avut dosar de retea in vremea studentiei, potrivit unei note CNSAS intocmita in 2010. Ea a semnat un angajament pentru a da informari la Securitate, pe care nu l-a onorat. "Formularea ar fi corecta pentru un tribunal, nu pentru o Comisie de Cultura", a fost prima reactie a jurnalistei. "Nu mi-e rusine de ceea ce am facut, regret doar ca am avut incredere in unii oameni. Am semnat pentru ca nu am avut ce face, va rog sa ma credeti.

+Marian Munteanu - un pirt al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro