Scandal intern in PSD Bucuresti. Rizea il acuza pe Negoita ca ii saboteaza candidatura la Sectorul 5

Scandal intern in PSD Bucuresti. Rizea il acuza pe Negoita ca ii saboteaza candidatura la Sectorul 5

"Ne batem de un an de zile cu mafia lui Vangelie (pe care o continua actualul primar Croitoru) si nu este normal ca acum, cineva, oricine, sa incerce sa isi bata joc de noi toti cei din Sectorul 5. Potrivit unor surse de la varful PSD, liderii social-democrati au discutat, la ultima sedinta a PSD de la Sinaia, despre retragerea sprijinului lui Cristian Rizea pentru Primaria Sectorului 5.

acum 52 luni (7 Feb 2016)

"Oricum, domnul Negoita nu este la prima abatere si ar trebui sa nu uite ca functia nu a castigat-o, ci i-a fost data! tocmai noi, oamenii din partid, de care isi bate joc si de care se foloseste cu marsavie!", avertizeaza presedintele executiv al PSD Sector 5, Ilie Rafael.

Liderul PSD Sector 5, care face echipa cu Rizea, il acuza pe presedintele PSD Bucuresti Robert Negoita ca il sustine pe Marian Vanghelie, exclus din PSD, in detrimentul potentialului candidat al PSD la Sectorul 5, Cristian Rizea.

"Ne batem de un an de zile cu mafia lui Vangelie (pe care o continua actualul primar Croitoru) si nu este normal ca acum, cineva, oricine, sa incerce sa isi bata joc de noi toti cei din Sectorul 5. Domnul Robert Negoita ar trebui sa isi vada de sectorul lui si de problemele pe care le are acolo, cu Bulevardul Unirii, pentru care ar trebui sa raaspunda la DNA. Si daca intentia lui este sa vanda aceste alegeri lui Vanghelie ar trebui sa isi asume acest lucru si sa ne spuna concret, nu sa se foloseasca de functia pe care i-a dat-o partidul pentru a indeparta oamenii care il deranjeaza", mai arata Ilie Rafael.

Cristian Rizea il suspecteaza pe Robert Negoita de incercarea de a-i frana candidatura la Primaria Sectorului 5.

Potrivit unor surse de la varful PSD, liderii social-democrati au discutat, la ultima sedinta a PSD de la Sinaia, despre retragerea sprijinului lui Cristian Rizea pentru Primaria Sectorului 5. Motivul este acela ca Rizea nu a crescut deloc in intentia de vot de la ultimul sondaj realizat de partid. "Sunt candidati cu care am mers in Bucuresti si i-am prezentat oamenilor , iar oamenii se uitau la mine nedumeriti", au declarat surse de la varful PSD, pentru "Adevarul".

Liderii PSD s-au gandit la deputatul PSD Daniel Florea care sa-l inlocuiasca pe Cristian Rizea, insa social-democratul le-a spus ca nu vrea sa candideze la Primaria Sectorulu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro