Scandal in presa, dupa ce jurnalista Antena 3 Oana Stancu a atacat familia lui Dan Tapalaga

Intreabă-l dacă nu cumva "adunătura asta de zombie" cu ale ei "cupoane de pensie, proteze, bastoane, băști, căciuli cu urechi, pastile și rețete compensate" in urmă cu 26 de ani caștiga libertatea pe seama căreia el, tatăl tău, și-a caștigat painea.

acum 55 luni (23 Feb 2016)

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a primit două sesizări privind gestul jurnalistei Antena 3, Oana Stancu, care l-a atacat pe jurnalistul Dan Tăpălagă prin intermediul unei scrisori adresate fiicei sale, care este minoră, nformează Euractiv.

In scrisoarea publicată pe site-ul Jurnalul.ro, jurnalista a răspuns comentariilor făcute de Tăpălagă pe Facebook, cu privire la participanții la mitingul Antena 3. Roagă-ți tatăl să-și amintească de hartia de calc pe care bunica ta ținea prăjiturile și el așeza litere. De băncuța din fața casei pe care bunicul lui, cu piciorul țeapăn, se așeza pentru a spune povești din război. Intreabă-l despre fabricile in care au muncit și ce s-a ales de ele. Intreabă-l dacă nu cumva "adunătura asta de zombie" cu ale ei "cupoane de pensie, proteze, bastoane, băști, căciuli cu urechi, pastile și rețete compensate" in urmă cu 26 de ani caștiga libertatea pe seama căreia el, tatăl tău, și-a caștigat painea. Intreabă-l dacă adunătura de zombie nu avea atunci chiar varsta lui de azi: 40 de ani!", a scris Stancu.

Dan Tăpălagă a mulțumit persoanelor care și-au exprimat solidaritatea,

"Vă mulțumesc mult, de data asta ca parinte.

Vinerea trecută, jurnalistul Dan Tăpălagă a scris, pe Facebook, despre persoanele de varsta a treia, care au participat la mitingul Antena3. Mi se face o milă ingrozitoare de oamenii ăștia cand văd in ce hal sunt prostiți pe față", a scris jurnalistul intr-o postare.

Intr-o altă postare, Dan Tăpălagă ii numește pe penisionari "o adunătură de zombie".

Potrivit unui articol de pe Pagina de Media, citat de Euractiv, legislația in domeniul audiovizual prevede ca imaginea și viața intimă, "privată și familială" a minorului să fie protejată. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro