Scandal in handbal, dupa ultimul meci al sezonului

Vicepresedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), Daniel Georgescu, a fost atacat dur, potrivit Prosport, de catre presedintele sectiei de handbal a clubului CSM Bucuresti, Vasile Stanga. Daniel Georgescu i-ar fi replicat fostului mare handbalist, amintindu-i, potrivit Prosport, ca ca celalalt vicepresedinte al FRH, Steluta Luca, are legatura cu clubul patronat de Primaria Capitalei, CSM Bucuresti, fiind sotia managerului de la sectia feminina, Nicolae Luca.

acum 90 luni (4 Sep 2016)

Vicepresedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), Daniel Georgescu, a fost atacat dur, potrivit Prosport, de catre presedintele sectiei de handbal a clubului CSM Bucuresti, Vasile Stanga.

La finalul meciului, Vasile Stanga ar fi sustinut ca toata lumea stie ca Daniel Georgescu este dinamovist. Trebuia sa arbitreze un cuplu international, se stia ca e un meci important", ar fi strigat Vasile Stanga, facand referire la cuplul de arbitri din Cluj, Marza-Nedelea.

Daniel Georgescu i-ar fi replicat fostului mare handbalist, amintindu-i, potrivit Prosport, ca ca celalalt vicepresedinte al FRH, Steluta Luca, are legatura cu clubul patronat de Primaria Capitalei, CSM Bucuresti, fiind sotia managerului de la sectia feminina, Nicolae Luca. "Il intreb pe domnul Stanga, celalalt vicepresedinte al federatiei, doamna Steluta Luca, nu e cumva sotia managerului de la sectia de handbal feminin a CSM-ului? Mai mult, acesta ar fi insistat ca "de fiecare data cand echipa de handbal masculin CSM Bucuresti pierde in fata lui Dinamo, sunt de vina arbitrii si ...Georgescu!". "Constat ca acum il deranjeaza faptul ca arbitri de la Supercupa nu au fost internationali. La meciul decisiv din finala campionatului, in sezonul trecut, au fost arbitri internationali, dar nu a fost bine nici atunci. Ii reamintesc ca la meciul doi al finalei au fost arbitri fara ecuson EHF si a castigat echipa pe care o conduce.

Dinamo si CSM Bucuresti sunt marile rivale ale campionatului intern acum, favorite si in acest sezon la cucerirea titlului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro