SCANDAL in fata Judecatoriei Vaslui. Sute de persoane, prezente la procesul celor sapte tineri acuzati de viol

Ce susține femeia De asemenea, cei șapte tineri au primit interdicția de a părăsi satul Văleni, de a merge in baruri, la adunări publice și in locuri de agrement, de a participa la manifestări sportive, culturale sau alte adunări publice și de a deține, folosi sau purta arme. PIICJ a dispus, in 25 iunie, efectuarea unor verificări cu privire la modalitatea in care procurorii din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Vaslui și Parchetului de pe langă Tribunalul Vaslui au asigurat reprezentarea Ministerului Public in dosarul in care cei şapte tineri sunt judecaţi pentru viol in formă agravantă şi lipsire de libertate in mod ilegal, cauză aflată pe rolul Judecătoriei Vaslui.

acum 86 luni (14 Aug 2015)

UPDATE 13.40: Procesul de viol de la Vaslui s-a reluat. Procesul in care şapte tineri sunt judecaţi pentru violarea unei fete de 18 ani a fost suspendat, vineri, la Judecătoria Vaslui, la doar o oră de la inceperea lui, după ce unul dintre avocaţi a solicitat recuzarea judecătorului de şedinţă, invocand mediatizarea excesivă a cazului, potrivit Mediafax.

----------------

Aproximativ 300 de persoane s-au adunat, vineri, in faţa Judecătoriei Vaslui, unde are loc procesul in care șapte tineri din localitatea vasluiană Văleni sunt judecaţi pentru violarea unei eleve de 18 ani, in noiembrie 2014. In momentul in care cei şapte tineri au ajuns la sediul Judecătoriei, cele două grupuri au inceput să se huiduie reciproc şi să-şi aducă jigniri, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele, potrivit Mediafax.

Caţiva dintre susţinătorii celor acuzaţi de viol au fost ridicaţi de forţele de ordine şi duşi in sediul Poliţiei Judeţene Vaslui, aflat peste drum de Judecătorie.

Citește și: Ce măsuri cer feministele pentru protejarea victimelor violurilor

Cei șapte tineri, cu varste cuprinse intre 18 şi 27 de ani, din localitatea vasluiană Văleni, sunt judecaţi, sub control judiciar, după ce ar fi sechestrat şi violat, timp de mai multe ore, in noiembrie 2014, o elevă de 18 ani, care ulterior a fost transportată la spital. Potrivit cercetărilor făcute de către anchetatori, adolescenta a fost abuzată sexual in două randuri, in aceeaşi seară, de către cei şapte tineri.

Reţinuţi iniţial de către poliţişti, cei şapte tineri au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Vaslui la trei zile după viol. Ce susține femeia

De asemenea, cei șapte tineri au primit interdicția de a părăsi satul Văleni, de a merge in baruri, la adunări publice și in locuri de agrement, de a participa la manifestări sportive, culturale sau alte adun... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro