Scandal din cauza chiriei intre Secret Service si Trump Organization: Agentia responsabila de paza presedintelui american si-a mutat un birou in strada

Scandal din cauza chiriei intre Secret Service si Trump Organization: Agentia responsabila de paza presedintelui american si-a mutat un birou in strada

Insa, o purtatoare de cuvant, Amanda Miller, a declarat pentru BBC ca, "in urma unei analize atente, s-a stabilit de comun acord ca ar fi mult mai rentabil si mai practic din punct de vedere logistic ca Secret Service sa inchirieze un spatiu in alta parte". Pentagonul inchiriaza o unitate de aproape 323 de metri patrati - cu 130.000 de dolari pe luna -, insa cu titlu privat, astfel incat Trump Organization nu va profita de pe urma contractului.

acum 42 luni (5 Aug 2017)

Agentia federala insarcinata cu asigurarea protectiei presedintilor americani inchiria din 2015 un birou in zgarie-norul din Manhattan.

Insa reprezentantii ei sunt nemultumiti de pret si de alte prevederi neprecizate ale contractului de inchiriere, potrivit The Washington Post (WP).

Dupa ce Trump a devenit favorit in alegerile prezidentiale, in urma cu doi ani, Secret Service si-a stabilit un post de comandament cu un etaj mai jos de triplexul in care locuia miliardarul republican.

Insa agentia si-a mutat centrul nevralgic, la inceputul lui iulie, intr-o autospeciala, in strada, la 58 de etaje sub triplex.

Insa, o purtatoare de cuvant, Amanda Miller, a declarat pentru BBC ca, "in urma unei analize atente, s-a stabilit de comun acord ca ar fi mult mai rentabil si mai practic din punct de vedere logistic ca Secret Service sa inchirieze un spatiu in alta parte".

O purtatoare de cuvant a Secret Service, Catherine Milhoan, a declarat pentru BBC ca agentia cauta n continuare "sa obtina un spatiu permanent de lucru intr-un loc adecvat".

Trump nu a mai vizitat Trump Tower de la investire, insa cei doi fii adulti ai sai, Eric si Donald Jr, lucreaza frecvent in acest imobil.

O purtatoare de cuvant a GSA, Pamela Dixon, a declarat pentru BBC ca agentia "nu comenteaza cu privire la proiecte in domeniul achizitiilor aflate in curs" si a trimis pentru mai multe informatii la Secret Service.

Pentagonul inchiriaza o unitate de aproape 323 de metri patrati - cu 130.000 de dolari pe luna -, insa cu titlu privat, astfel incat Trump Organization nu va profita de pe urma contractului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro