Scandal de rasism in handbalul feminin romanesc. Suporterii echipei lui Tadici au facut-o sa planga pe Allison Pineau

Scandal de rasism in handbalul feminin romanesc. Suporterii echipei lui Tadici au facut-o sa planga pe Allison Pineau

Echipa din Zalau fiind condusa de un om fara scrupule unde lumea huiduie si se comporta mai rau ca intr-o jungla...nu as vrea sa jignesc animalele pentru ca ele nu au nicio vina, insa pot spune ca oamenii care vin la sala, in special galeria si alti mari suporteri ai echipei sunt mai rai decat animalele...fara cei 7 ani de acasa, fara minte si educatia care se cuvine fiecarui om...eu nu pot sa imi dau seama daca aici e pur si simplu lipsa de respect pentru jucatoare care totusi reprezentam Romania in Liga Campionilor, dar si la competitii majore, sau e pur si simplu mitocanie!

acum 67 luni (10 Feb 2016)

Vizata de manifestarile rasiste a fost in principal Allison Pineau, jucatoarea franceza de la HCM Baia Mare, cea mai buna handbalista din lotul lui Aurelian Rosca, marcatoarea numarul unu in Liga Campionilor.

Prima persoana care a luat atitudine a fost jucatoarea de la HCM Baia Mare, Melinda Geiger, care intr-un mesaj pe Facebook ii acuza de rasism pe suporterii din Zalau, iar despre Tadici spune ca e un om frara scrupule:

"Nu am crezut ca lumea poate fi atat de rea si de needucata insa uite ca se intampla intr-un oras cu asa zise pretentii handbalistice numit Zalau. Echipa din Zalau fiind condusa de un om fara scrupule unde lumea huiduie si se comporta mai rau ca intr-o jungla...nu as vrea sa jignesc animalele pentru ca ele nu au nicio vina, insa pot spune ca oamenii care vin la sala, in special galeria si alti mari suporteri ai echipei sunt mai rai decat animalele...fara cei 7 ani de acasa, fara minte si educatia care se cuvine fiecarui om...eu nu pot sa imi dau seama daca aici e pur si simplu lipsa de respect pentru jucatoare care totusi reprezentam Romania in Liga Campionilor, dar si la competitii majore, sau e pur si simplu mitocanie! Sper ca dupa acest spectacol de vorbe grele sa poata dormi noaptea linistiti, sa mearga inapoi acasa la familiile lor cu constiinta impacata pentru ca ce au facut la meciul asta e de neconceput, nesimtirea e in voga!". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro