Scandal cu acuzatii de pornografie la BBC: un canal online al televiziunii difuzeaza continut mult prea explicit

Televiziunea britanica a fost aspru criticata pentru continutul difuzat de BBC 3, de cand postul destinat categoriilor tinere de public a inceput sa difuzeze programe considerate a fi mult prea explicite, scrie "Daily Mail". Un alt show difuzat de BBC 3 este "The Virtual Reality Virgin" in care se dezbate posibilitatea ca sexul virtual sa fie considerat tradare fata de partener sau partenera, dar si emisiunea "Everybody Cries Their First Time" in care o tanara povesteste experienta traumatizanta pe care a avut-o cand a facut sex prima oara.

acum 55 luni (13 Mar 2016)

Televiziunea britanica a fost aspru criticata pentru continutul difuzat de BBC 3, de cand postul destinat categoriilor tinere de public a inceput sa difuzeze programe considerate a fi mult prea explicite, scrie "Daily Mail". Un alt program explicit pe care BBC 3 il difuzeaza este "People Pay Me For My Underwear", in care o studenta care isi vinde dresurile online pentru a-si plati studiile universitare.

Un alt show difuzat de BBC 3 este "The Virtual Reality Virgin" in care se dezbate posibilitatea ca sexul virtual sa fie considerat tradare fata de partener sau partenera, dar si emisiunea "Everybody Cries Their First Time" in care o tanara povesteste experienta traumatizanta pe care a avut-o cand a facut sex prima oara.

FOTO "Daily Mail"

Claude Knight, directoare al Fundatiei de binefacere Kidscape, a criticat postul online de televiziune pentru iesirile "tipatoare". "Trebuie sa ne intrebam de ce banii de pe taxa TV sunt cheltuiti pe o astfel de televiziune in care continutul este tipator.

Continutul oferit de BBC 3 este valabil online si poate fi accesat chiar si de copii. Pentru promovarea emisiunilor, BBC 3 a cheltuit peste 25 de milioane de lire sterline. Un purtator de cuvant al BBC 3 a declarat: "Postul informeaza, educa si distreaza o audienta tanara si nu se lasa de-o parte in a prezenta problemele care afecteaza o parte a publicului. Suntem mandri de rolul pe care BBC 3 il joaca in intelegerea unor probleme, dar si pentru sensul oferit lumii".

Mai mult, BBC 3 nu se opreste doar la aceste show-uri si urmeaza sa lanseze, in luna mai, un serial numit "Versailles", care va avea unele dintre cele mai revelatoare scene de sex vazute pe micile ecrane din Marea Britanie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro