Satui sa mai fie "papusile" sefilor de partid, consilierii locali din Constanta aleg independenta. Si primarul PDL din Castelu a parasit partidul

Satui sa mai fie

Nu pot merge alaturi de PNL, cel mai nociv partid, care in 2013 a aprobat alaturi de PSD, Ordonanta 28 prin care banii de la ministerul lui Liviu Dragnea pot fi distribuiti primariilor printr-un simplu ordin de ministru, ascuns, fara nicio Hotarare de Guvern.

acum 85 luni (11 Sep 2014)

Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, aflat la al patrulea mandat, a renuntat astazi la PDL, devenind independent, impreuna cu patru consilieri locali.

Primarul comunei Castelu ar fi vrut sa mearga la PNTCD, partid in care a activat cu ani in urma, insa formatiunea politica este, din punctul lui de vedere, divizata si macinata de lupte intre diferite grupari. " Nu pot ramane in PDL, nu este moral sa merg in strada si sa cer alegatorilor mei sa-l voteze pe Iohannis care in 2009 era brat la brat cu Ponta, Iliescu, Geoana. Nu pot merge alaturi de PNL, cel mai nociv partid, care in 2013 a aprobat alaturi de PSD, Ordonanta 28 prin care banii de la ministerul lui Liviu Dragnea pot fi distribuiti primariilor printr-un simplu ordin de ministru, ascuns, fara nicio Hotarare de Guvern. De ce nu au iesit liberalii, atunci, de la guvernare?", spune primarul din Castelu.

"Vom sustine adevaratele partide de dreapta"

Odata cu primarul Nicolae Anghel, patru consilieri locali PDL au devenit si ei independenti. Ceilalti trei, impreuna cu toata lista de consilieri supleanti ai PDL, au optat pentru PMP. "Prefer sa raman independent si vom sustine adevaratele partide de dreapta". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro