Satui de indolenta localnicilor, sase voluntari au curatat cimitirul comunei, care ajunsese o mare groapa de gunoi

Satui de indolenta localnicilor, sase voluntari au curatat cimitirul comunei, care ajunsese o mare groapa de gunoi

Toti cei cinci consilieri locali sunt de la Partidul pentru Arges si Muscel, un mic partid local infiintat in toamna lui 2015 si care la alegerile din 2016 a fost la un pas de a invinge PSD in comuna Bradu, iar acum are 6 dintre cei 15 consilieri locali, cu doar unul mai putin decat PSD.

acum 31 luni (1 Apr 2018)

Toti cei cinci consilieri locali sunt de la Partidul pentru Arges si Muscel, un mic partid local infiintat in toamna lui 2015 si care la alegerile din 2016 a fost la un pas de a invinge PSD in comuna Bradu, iar acum are 6 dintre cei 15 consilieri locali, cu doar unul mai putin decat PSD. "Din pacate, sunt unii oameni au facut din cimitirul Geamana un fel de groapa de gunoi, unde acestia isi lasa deseurile. Cerem sprijin oamenilor din Bradu, care au mormintele celor dragi aici, sa continue aceasta actiune si sa pregateasca si acest loc pentru intampinarea, asa cum se cuvine, a sarbatorilor pascale. Imi doresc sa terminam cu mizeria din cimitir, care este locul de odihna vesnica al celor ce ne-au fost parte din familie sau prieteni si sa le respectam, astfel, memoria!

"Ar fi trebuit sa curete cimitirul sutele de beneficiari de ajutoare sociale"

Locuitorii din comuna au cuvinte de lauda despre aceasta actiune inedita. In comuna Bradu sunt sute de persoane care beneficiaza de ajutoare sociale si nu fac nici macar o ora de munca in folosul comunitatii. In comuna nu e problema numai cu cimitirul care a ajung un fel de groapa de gunoi, ci si cu strazile, santurile si trotuarele, care arata mizerabil. Primarul ar trebui sa ia masuri si sa nu mai tolereze indolenta multor localnici si in special a alora de primesc ajutoare sociale", ne-a declarat Gheorghe Petrescu (62 de ani), care locuieste in comuna Bradu de 40 de ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro