Sarpe boa constrictor, la o banda adeziva distanta de gatul unei fetite. Scuza sefului de la Zoo: "Nu e estetic, dar e sigur"

Sarpe boa constrictor, la o banda adeziva distanta de gatul unei fetite. Scuza sefului de la Zoo:

O fetita curioasa care a vizitat Gradina Zoologica Barlad, judetul Vaslui, si-a lipit nasucul de terariul in care se afla un sarpe boa constrictor. Materialul din care a fost construit terariul a fost reparat de administratorii de la Zoo in stil autentic romanesc: l-au lipit cu scotch.

acum 89 luni (27 Aug 2015)

O fetita curioasa care a vizitat Gradina Zoologica Barlad, judetul Vaslui, si-a lipit nasucul de terariul in care se afla un sarpe boa constrictor.

Parintii care o insoteau pe micuta nu au realizat pericolul, dar un alt vizitator a incremenit de spaima, anticipand un posibil accident. Pozele au fost postate pe Facebook si au fost descrise in detaliu toate aspectele surprinse acolo, de la conditiile in care se afla unele animale, la geamuri sparte etc.

"Probabil ca a fost spart de un vizitator curios si neindemanatic. Nu putem repara terariul pentru ca e facut dintr-un plexiglas special care nu se gaseste pe piata, nu e vorba de costuri", a explicat, pentru "Adevarul", Adrian Carabat, directorul Gradinii zoologice Barlad.

Materialul din care a fost construit terariul a fost reparat de administratorii de la Zoo in stil autentic romanesc: l-au lipit cu scotch. Accesul vizitatorilor este permis de dimineata pana la ora 15.00, interval orar in care este supraveghetor de sala.

Gradina Zoo a fost redeschisa in 2013 dupa ce timp de doi ani a fost interzis accesul, fiind in process de renovare.

Citeste si:

FOTO VIDEO Gradina Zoologica Barlad, punct de atractie turistica pentru mii de vizitatori ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro