Sarmale cu 3 tipuri de carne si 5 feluri de frunze, reteta inedita a prezentatorul TV Mircea Radu

Sarmale cu 3 tipuri de carne si 5 feluri de frunze, reteta inedita a prezentatorul TV Mircea Radu

Ingrediente: 1/2 kilogram carne de porc 1/2 kilogram carne de vita 1/2 kilogram piept de pasare frunze de varza, hrean, tei, loboda si vita de vie 3 cepe verzi ceapa uscata 2 morcovi mici cana de orez doua oua cate o jumatate de legatura de patrunjel si marar 5-6 linguri de bullion sare, piper, cimbru Mod de preparare: Se da toata carnea, amestecata, prin masina de tocat.

acum 24 luni (14 Dec 2017)

Ingrediente: 1/2 kilogram carne de porc 1/2 kilogram carne de vita 1/2 kilogram piept de pasare frunze de varza, hrean, tei, loboda si vita de vie 3 cepe verzi ceapa uscata 2 morcovi mici cana de orez doua oua cate o jumatate de legatura de patrunjel si marar 5-6 linguri de bullion sare, piper, cimbru

Mod de preparare:

Se da toata carnea, amestecata, prin masina de tocat. Se calesc in ulei ceapa uscata si cea verde (inclusiv condimentele), apoi se rad morcovii si se adauga toate la carne, amestecandu-le bine.

Se umplu cu aceasta compozitie frunzele de varza, hrean, tei, loboda si vita de vie, apoi se asaza sarmalele intr-o oala si se fierb la foc mic 5 ore, in apa cu bulion de rosii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro