Sarbu: Raportul SIE arata ca nu este niciun candidat la prezidentiale care sa fie agent acoperit

Sarbu: Raportul SIE arata ca nu este niciun candidat la prezidentiale care sa fie agent acoperit

Sunt spionii de care toti vorbim, asta stie toata lumea (...) Comisia ceruta de cei de la ACL nu isi are sensul, atunci comisiile de specialitate ce mai fac, pe langa faptul ca sunt impedimente de ordin tehnic, nu are sens", a mai spus vicepresedintele Comisiei de Control SIE.

acum 108 luni (17 Sep 2014)

Am primit un material din partea serviciului semnat de ministrul Melescanu, prin care ni se comunica ca nu exista niciun fel de situatie in care un candidat, ministru, parlamentar sa fie ofiter acoperit", a declarat Sarbu.

Intrebat daca documentul transmis de SIE, comisiei parlamentare de control ,atesta faptul ca nu exista un ofiter acoperit in acest moment sau ca nu ar fi existat in trecut, Sarbu a precizat ca acest fapt este fara relevanta.

In acest sens, Ilie Sarbu a subliniat, referindu-se la solicitarea ACL, ca nu este nevoie de o comisie de ancheta, altfel, se intreaba senatorul, "ce rol ar mai avea comisiile de specialitate". Sunt spionii de care toti vorbim, asta stie toata lumea (...) Comisia ceruta de cei de la ACL nu isi are sensul, atunci comisiile de specialitate ce mai fac, pe langa faptul ca sunt impedimente de ordin tehnic, nu are sens", a mai spus vicepresedintele Comisiei de Control SIE.

Pe de alta parte, Ilie Sarbu a aratat ca ar trebui ca si SRI sa se autosesizeze si sa transmita comisiei de control al SRI un document privind acest subiect. Dar in mod firesc probabil ca ar trebui si dansii (sa transmita documentatia necesara comisiei parlamentare - n.r.) ca sa se incheie acest circ care s-a creat artificial si care nu face niciun fel de serviciu Romaniei", a mai spus Sarbu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro