Sarapova a castigat China Open si a depasit-o pe Halep. Romanca, locul 3 WTA

Citeste si Halep, depasita de Sarapova, pariaza totul pe Singapore Turneul de la Beijing, de categorie Premier Mandatory, cel mai important de dinaintea Turneului Campioanelor, este dotat cu premii totale in valoare de 5,42 milioane dolari.

acum 104 luni (5 Oct 2014)

Maria Sarapova a castigat turneul de tenis China Open si a urcat pana pe pozitia a doua mondiala, devansand-o astfel pe Simona Halep.

Meciul dintre Sarapova si Kvitova a durat aproximativ 2 ore si jumatate, rusoaica fiind dominata de adversara doar in setul al doilea. Finalistele de la Beijing pun presiune tot mai mare pe Simona Halep. Sarapova a depasit-o deja pe romanca, in timp ce Petra Kvitova o ameninta de pe locul 4 WTA.

Simona Halep a abandonat la finalul turului al treilea al turneului din cauza unei accidentari la piciorul stang.

Clasament WTA dupa Beijing: Serena Williams 8645 puncte, Maria Sarapova 6680 pct., Simona Halep 6246 pct., Petra Kvitova 6126 pct. Simona Halep nu va mai evolua pana la ultima competitie a anului, Turneul Campioanelor, care debuteaza pe 20 octombrie.

Citeste si Halep, depasita de Sarapova, pariaza totul pe Singapore

Turneul de la Beijing, de categorie Premier Mandatory, cel mai important de dinaintea Turneului Campioanelor, este dotat cu premii totale in valoare de 5,42 milioane dolari. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro