Sapte zile de la crima care a ingrozit o comuna din Alba. Cine l-a omorat pe fostul primar din Lunca Muresului?

Sapte zile de la crima care a ingrozit o comuna din Alba. Cine l-a omorat pe fostul primar din Lunca Muresului?

Barbatul a fost ucis in noaptea de 26/27 noiembrie 2016 cu opt lovituri de cutit, dintre care patru in zona gatului. Dupa ce a plecat de la conducerea primariei s-a ocupat de cultivarea pamantului, Ioan Rusu fiind si presedintele asociatiei cultivatorilor de sfecla de zahar din Alba.

acum 78 luni (5 Dec 2016)

Barbatul a fost ucis in noaptea de 26/27 noiembrie 2016 cu opt lovituri de cutit, dintre care patru in zona gatului. Ioan Rusu a fost gasit decedat cu gatul taiat in dimineata zilei de 27 noiembrie langa masina personala, un autoturism Dacia Duster.

In tot acest timo, anchetatorii au audiat zeci de persoane si au verificat mai multe piste. Cea a jafului pare a fi exclusa, avand in vedere ca asupra victimei au fost gasite bunurile personale, inclusiv suma de 1.000 de lei, bani cu care a plecat de acasa in cursul zilei de 26 noiembrie. La Lunca Muresului, oamenii vorbesc despre faptul ca fostul primar ar fi avut o amanta si ar fi fost omorat din gelozie. Apropiatii il descriu ca o persoana sociabila, cu multi prieteni, care a ajutat pe oricine ori de cate ori a avut ocazia. Dupa ce a plecat de la conducerea primariei s-a ocupat de cultivarea pamantului, Ioan Rusu fiind si presedintele asociatiei cultivatorilor de sfecla de zahar din Alba. Victima a plecat de acasa de sambata dupa-amiaza (26 noiembrie) pentru a duce o suma de bani la cineva. Zona in care a fost gasit cadavrul barbatului, este un drum la marginea comunei, la mica departare de dispensarul din localitate, cale de acces catre o moara, cu activitate doar vinerea, intr-un camp. In comuna nu sunt camere de luat vederi, situatie care ar fi usurat mult munca anchetatorilor. In 2016, Ioan Rusu nu a mai candidat la functia de primar. Cititi si:

Crima din gelozie, una din pistele luate in calcul in cazul uciderii fostului primar din Alba Audieri maraton in cazul uciderii fostului primar din Alba. Autopsia a stabilit moarte violenta cu 8 lovituri de cutit Fostul primar al comunei Lunca Muresului din Alba, gasit mort cu gatul taiat langa masina personala ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro