Sapte remedii garantate pentru curatarea organismului de toxine. Cat trebuie sa dureze cu exactitate o cura de cruditati

Sapte remedii garantate pentru curatarea organismului de toxine. Cat trebuie sa dureze cu exactitate o cura de cruditati

De aceea, organismul trebuie ajutat sa se curete, sa se detoxifice de substantele extrem de daunatoare pe care le gasim in grasimea animala, in produsele tip fast-food, junk-food, in sucurile acidulate, in consumul excesiv de alcool, de tutun, in consumul de cafea. Ceaiurile trebuie baute fara zahar sau alte adaosuri, nici mierea, pentru a obtine un efect benefic de detoxifiere a organismului.Pentru a avea efecte benefice pentru organism, iar cura de detoxifiere sa fie una de succes cura de ceaiuri sau cruditati trebuie urmata timp de o luna de zile.

acum 61 luni (7 Jan 2016)

Pe langa adoptarea unei diete echilibrate, din care sa eliminam grasimile, dulciurile, bauturile carbogazoase, nutritionistii recomanda sa ajutam organismul sa se recupereze apeland la remedii naturiste care ne redau vitalitatea si sanatatea.

"Periodic, organismul are nevoie de detoxifiere si multi dintre noi apelam fie la curele cu legume, fructe, sucuri naturale si supe, ceaiuri, sau diverse plante si medicamente. Cert este ca organismul are nevoie de o perioada de repaus de la un stil de viata nu tocmai sanatos. De aceea, organismul trebuie ajutat sa se curete, sa se detoxifice de substantele extrem de daunatoare pe care le gasim in grasimea animala, in produsele tip fast-food, junk-food, in sucurile acidulate, in consumul excesiv de alcool, de tutun, in consumul de cafea.

Ceaiurile trebuie baute fara zahar sau alte adaosuri, nici mierea, pentru a obtine un efect benefic de detoxifiere a organismului.Pentru a avea efecte benefice pentru organism, iar cura de detoxifiere sa fie una de succes cura de ceaiuri sau cruditati trebuie urmata timp de o luna de zile. Medicul Luca recomanda cura de detoxifiere cu ceai verde timp o luna, dupa care se face pauza si se consuma trei cesti de ceai pe zi. Ceaiul verde este cunoscut pentru continutul ridicat de antioxidanti naturali care neutralizeaza radicalii liberi si la reglarea nivelului de colesterol din organism.

Ceaiul din flori de salcam

Floarea de salcam este cunoscuta pentru efectele sale calmante. Pentru o cura eficienta se recomanda ceaiul obtinut dintr-o lingurita de flori de salcam si 200 ml de apa fierbinte, care se lasa la infuzat timp de 5-10 minute. Cum in perioada de iarna nu poate fi gasita pentru a fi consumata in mancare, se recomanda ceaiul de urzica, obtinut prin infuzarea plantei timp de 15 minute.

Ceaiul de busuioc

"Putini dintre noi stim faptul ca busuiocul induce o stare fizica si psihica ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro