Sapte ciudatenii legate de masturbare:

Sapte ciudatenii legate de masturbare:

Masturbarea mareste penisul De-a lungul timpului, o multime de medici au fost de parere ca este suficient ca un barbat sa se masturbeze regulat pentru ca dimensiunea penisului sau sa creasca simtitor.

acum 88 luni (26 Apr 2015)

In timpul unor competitii de erectie, barbatii erau nevoiti sa-si pastreze erectia puternica cu ajutorul mangaierilor.

O alta ciudatenie legata de erectie si masturabare a fost inventata chiar de catre un barbat. In a doua jumatate a secolului al XIX-lea, acesta a prezentat un aparat care ii facea pe copii sa tremure de frica.

O teorie stranie a venit din partea unui sexolog din Germania care sustinea cat se poate de ferm ca masturbarea conduce spre bisexualitate, potrivit sanatate.bzi.ro. Masturbarea mareste penisul

De-a lungul timpului, o multime de medici au fost de parere ca este suficient ca un barbat sa se masturbeze regulat pentru ca dimensiunea penisului sau sa creasca simtitor.

In urma cu 20 de ani, trei barbati dintr-o inchisoare aflata in Italia s-au urcat pe acoperisul penitenciarului si s-au masturbat patru nopti si trei zile.

Culoarea penisului este mai inchisa in comparatie cu pielea de pe suprafata corpului. Pigmentarea, desi se produce usor la pubertate, este accentuata de masturbare, scrie kudika.ro.

In urma cu doua secole, bideurile erau interzise in Anglia si se spunea ca acestea nu ar face altceva decat sa-i incite pe englezi sa se masturbeze.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro