Saptamana de foc pentru banci. Guvernul face praf Legea darii in plata

Saptamana de foc pentru banci. Guvernul face praf Legea darii in plata

Pe ultima suta de metri in dezbaterea controversatei Legi, Executivul a transmis Parlamentului ca proiectul are nevoie de modifi cari majore Saptamana aceasta, proiectul Legii darii in plata trebuie dezbatut in Comisia juridica din Camera Deputatilor, care va realiza si raportul final, pentru ca ulterior sa fie supus votului in plen.

acum 98 luni (21 Mar 2016)

Pe ultima suta de metri in dezbaterea controversatei Legi, Executivul a transmis Parlamentului ca proiectul are nevoie de modifi cari majore

Saptamana aceasta, proiectul Legii darii in plata trebuie dezbatut in Comisia juridica din Camera Deputatilor, care va realiza si raportul final, pentru ca ulterior sa fie supus votului in plen.

Presiunile se intensifica si modificari pot aparea de la o zi la alta, pe aspecte esentiale, cum este plafonul de 150.000 euro.

De altfel, Executivul sugereaza, in esenta, ca legea trebuie sa se adreseze doar familiilor care nu isi mai pot plati creditele. Or, la ora actuala, "legea nu prevede in mod concret care sunt beneficiarii acesteia si nici care sunt criteriile obiective care au stat la baza selectarii acestora (de exemplu: persoana aflata in dificultate financiara urmare a aparitiei unei situatii independente)", precizeaza premierul Dacian Ciolos, in punctul de vedere transmis Camerei Deputatilor.

+Marian Munteanu - un pirt al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat ...

+CTP, atac dur la PNL si Marian Munteanu: PNL propune un candidat cu o ideologie de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro