Santana, lamuriri despre comentariile la adresa cantaretei Beyonce: "Declaratii scoase din context"

Santana, lamuriri despre comentariile la adresa cantaretei Beyonce:

Dupa ce a reusit sa starneasca un val de controverse in jurul declaratiilor dure la adresa indragitei artiste americane, despre care a spus ca nu este "o cantareata adevarata" si comparand-o cu Adele, Carlos Santa a decis sa revina cu cateva clarificari pe pagina sa de Facebook: "Intentia mea a fost sa o felicit pe Adele pentru prestatia minunata de la Grammy.

acum 86 luni (16 Feb 2017)

Dupa ce a reusit sa starneasca un val de controverse in jurul declaratiilor dure la adresa indragitei artiste americane, despre care a spus ca nu este "o cantareata adevarata" si comparand-o cu Adele, Carlos Santa a decis sa revina cu cateva clarificari pe pagina sa de Facebook:

"Intentia mea a fost sa o felicit pe Adele pentru prestatia minunata de la Grammy. Duminica noapte, Adele a fost declarata marea castigatoare a galei premiilor Grammy 2017, plecand acasa cu cinci trofee, inclusiv cea mai ravnita statueta pentru Cel mai bun album al anului. Chiar daca pana si Adele s-a declarat uimita si a spus ca Beyonce ar fi meritat aceasta distinctie, rupand chiar trofeul in doua pentru a-l imparti cu idolul ei, se pare, insa, ca muzicianul Carlos Santana nu a fost de aceeasi parere cu cantareata britanica. Cu tot respectul pentru sora noastra Beyonce, ea e foarte frumosa si e o placere sa o privesti, muzica ei este mai mult de tip modeling, ea nu este o cantareata adevarata. Adele poate sa cante in adevaratul sens al cuvantului, ea nu apare cu toti dansatorii si cu recuzita. Desi a pierdut cele mai importante premii ale galei in fata lui Adele, Beyonce a plecat acasa, anul acesta, cu doua trofee Grammy: Cel mai bun videoclip ("Formation") si Cel mai bun album contemporan urban (Lemonade). Cu toate acestea, cantareata n-a reusit niciodata sa castige trofelul pentru Cel mai bun album al anului, fapt subliniat si de Adele la ceremonie: "Ce dracului trebuie sa faca pentru a castiga Albumul anului?" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro