Sangeroasele "aventuri" ale femeii fatale din sat: si-a ucis soacra intr-o baie de sange, iar fratele i-a fost injunghiat in incercarea de a-i apara onoarea

Sangeroasele

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la trei ani de inchisoare, cu suspendare, pentru tentativa de omor, pe Vasile Moldovan, un tanar de 34 de ani care a injunghiat un barbat din satul Sibisel, dupa ce a incercat sa profite de sora acestuia. "La solicitarea femeii, inculpatul a mers la magazinul din localitate si a cumparat o sticla cu bere din care au baut inculpatul si Ana Maria Bobora cate un pahar, dupa care aceasta din urma a iesit in curtea casei pentru a aduce lemne de foc, fiind urmata de inculpat, moment in care, temandu-se pentru siguranta sa, tanara si-a sunat fratele pentru a-l chema in ajutor", se arata in dosar.

acum 67 luni (1 Nov 2017)

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la trei ani de inchisoare, cu suspendare, pentru tentativa de omor, pe Vasile Moldovan, un tanar de 34 de ani care a injunghiat un barbat din satul Sibisel, dupa ce a incercat sa profite de sora acestuia.

"La solicitarea femeii, inculpatul a mers la magazinul din localitate si a cumparat o sticla cu bere din care au baut inculpatul si Ana Maria Bobora cate un pahar, dupa care aceasta din urma a iesit in curtea casei pentru a aduce lemne de foc, fiind urmata de inculpat, moment in care, temandu-se pentru siguranta sa, tanara si-a sunat fratele pentru a-l chema in ajutor", se arata in dosar.

A atacat cu cutitul, de frica

"Inculpatul, care este o persoana de statura mica si slab dezvoltat fizic, a fost ajuns din urma de persoana vatamata, in gradina unui localnic. Dupa ce Moldovan s-a impiedicat si a cazut, a fost prins de catre persoana vatamata si, pentru a scapa, l-a lovit o singura data, in zona hemitoracelui stang, cu un cutit cu lama de 13 cm pe care-l avea asupra sa si pe care il purta ca unealta, avand in vedre ocupatia sa de cioban. Lovitura de cutit a produs persoanei vatamate o leziune taiata - intepata, care a necesitat pentru vindecare 15-16 zile de ingrijiri medicale", informau anchetatorii. Vasile Moldovan a relatat ca fusese imobilizat la pamant de fratele Anei si, pentru ca i se facuse frica, a recurs la aplicarea loviturii de cutit cat sa isi asigure scaparea.

Crima comisa de tanara

Cateva luni mai tarziu, Ana Maria Bobora, cea pentru care fratele ei a fost la un pas de moarte si-a ucis fosta soacra. Tanara a fost condamnata la zece ani de inchisoare, fiind acuzata ca in seara de 5 februarie 2017, a injunghiat-o si a muscat-o pe femeia in casa careia locuia, iar in urma hemoragiei provocate de cele peste 20 de rani, aceasta a decedat. "In jurul orei 22:20, in timp ce se aflau la locuinta comuna, in camera victimei, Ana Maria Bo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro