Sandra Pralong, numita consilier pentru Diaspora al lui Iohannis

Sandra Pralong a fost numita consilier de stat in Administratia Prezidentiala pentru Diaspora de catre presedintele Klaus Iohannis, incepand cu 1 septembrie. Potrivit declaratiei de avere, publicata in 2012, cand a candidat la Parlament, Sandra Pralong detine un apartament in New York, altul in Lausanne - Elvetia, un Mercedes A Class si bijuterii in valoare de 30.000 de dolari.

acum 97 luni (31 Aug 2015)

Sandra Pralong a fost numita consilier de stat in Administratia Prezidentiala pentru Diaspora de catre presedintele Klaus Iohannis, incepand cu 1 septembrie.

"Dragi prieteni, De maine preiau noi responsabilitati in calitate de Consilier de Stat in Administratia Prezidentiala, unde ma voi ocupa de romanii din afara granitelor. Ca sa incep cu dreptul" cum se spune, sper sa comentati doar postarile de FB si declaratiile facute in calitate oficiala, dupa preluarea functiei.

Sandra Parlong este licentiata in Stiinte Politice, la Universitatea din Lausanne, Elvetia (1977-1980) si si-a dat doctoratul in acelasi domeniu, in 2000-2008, la Institutul de Studii Politice din Franta. De asemenea, are un master in filosofie si Stiinte Politice la Columbia University, New York, si un master in Drept International si Diplomatie la Fletcher School of Law and Diplomacy, Medford, Massachusets.

In prezent, potrivit CV-ului publicat pe site-ul personal, preda "Managementul schimbarii", la Academia de Studii Economice (ASE), Facultatea de Administrarea Afacerilor in limbi straine, Bucuresti .

Din 2014 si pana in present este consultant si public speaker la Synergy Communications.

Nascuta la Bucuresti si crescuta in Elvetia si in Statele Unite ale Americii, Sandra Pralong s-a intors in Romania 1990 pentru a pune bazele Fundatiei Soros pentru o Societate Deschisa, pe care o conduce pana in 1993, finantand inceputurile societatii civile in Romania si Moldova.

Potrivit declaratiei de avere, publicata in 2012, cand a candidat la Parlament, Sandra Pralong detine un apartament in New York, altul in Lausanne - Elvetia, un Mercedes A Class si bijuterii in valoare de 30.000 de dolari. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro