Samsung opreste vanzarile de Galaxy Note 7 din cauza bateriei care explodeaza

Samsung opreste vanzarile de Galaxy Note 7 din cauza bateriei care explodeaza

In urma cu doua saptamani, un Galaxy Note 7 a explodat in China in timp ce era incarcat folosind un adaptor de la microUSB la USB Type-C. "Pana pe 1 septembrie, au fost 35 de cazuri raportate la nivel global si in prezent derulam o investigatie la nivel de furnizori pentru a identifica acele baterii defecte disponibile in modelele din piata.

acum 43 luni (2 Sep 2016)

In urma cu doua saptamani, un Galaxy Note 7 a explodat in China in timp ce era incarcat folosind un adaptor de la microUSB la USB Type-C. Telefonul era de nefolosit si nu se stia la acea data daca este un caz izolat sau va deveni o "maladie" a tuturor modelelor. Intre timp, avem o confirmare oficiala chiar de la Samsung: e o problema si una foarte serioasa.

Toti posesorii de Samsung Galaxy Note 7 sunt rugati sa renunte la telefoanele pe care tocmai le-au cumparat, pentru ca acestea sa fie inlocuite cu unele fara probleme. Anuntul oficial a fost publicat pe pagina Samsung, iar toti cei care au cumparat un Samsung Galaxy Note 7 imediat dupa lansare sunt rugati sa returneze telefonul pentru a fi schimbat in saptamanile urmatoare cu un model care nu le pune viata in pericol.

"Pana pe 1 septembrie, au fost 35 de cazuri raportate la nivel global si in prezent derulam o investigatie la nivel de furnizori pentru a identifica acele baterii defecte disponibile in modelele din piata.

Este un caz cat se poate de serios si va avea recepercusiuni in urmatoarele luni si in urmatorii ani. Partea si mai proasta pentru Samsung este ca anuntul a trebuit facut, si decizia comunicata, cu cateva zile inainte ca Apple sa lanseze noul iPhone. Nu va fi, poate, la fel de bun ca Galaxy Note 7, dar cel mai probabil nu va avea aceasta problema, ceea ce va conta mai mult pentru utilizatori. Conferinta se va desfasura la Bill Graham Civic Auditorium si va incepe la ora 10.00 am (ora Statelor Unite ale Americii) sau 20.00, ora Romaniei.

Chiar daca nu va avea modificari majore fata de modelul precedent, conform zvonurilor de pana acum, ambele modele vor avea baterii mai mari, implicit autonomie mai buna, camere foto imbunatatite si aceleasi ecrane Retina. Schimbarea mai mare este asteptata la iPhone din 2017, cand Apple ar aplica pentru prima data ciclul de upgrade de trei ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro