Salina Turda, pe Google Maps

Potrivit directorului Google Romania, Dan Bulucea, acest demers este o premiera pentru Romania "Este prima intrare in subteran din Romania pentru Google Street View, acest serviciu fiind util pentru cei care sunt la mii de kilometri distanta si care pot vizita virtual acest obiectiv turistic.

acum 85 luni (12 Jun 2015)

Aplicatiile informatice includ imagini panoramice de tip "street view".

Unul dintre gigantii IT, Google, a pus imagini panoramice de tip street view, cu Salina Turda, pe platforma Google Maps. Salina Turda a fost declarata de catre publicatia americana Business Insider drept cel mai frumos loc subteran din lume.

Potrivit directorului Google Romania, Dan Bulucea, acest demers este o premiera pentru Romania "Este prima intrare in subteran din Romania pentru Google Street View, acest serviciu fiind util pentru cei care sunt la mii de kilometri distanta si care pot vizita virtual acest obiectiv turistic. Google Street View este prezent in peste 65 de tari din lume". Fotografiile HD necesare pentru construirea turului virtual al salinei au fost facute pe parcursul a doua zile, timp in care echipa Google a fost prezenta in subteran. Vorbim de o vizibilitate extinsa pe plan mondial si ne asteptam la o crestere a numarului de turisti. Suntem onorati de colaborarea cu Google, speram sa putem colabora la fel de bine si pe viitor", a spus Baciu.

Salina Turda se afla pe locul 5 in topul celor mai cautate destinatii turistice din Romania pe Google Maps. Salina a fost modernizata cu ajutorul unei finantari europene de 6 milioane de euro. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro