Salariul mediu net pe economie a fost in august de 1.683 de lei, mai mic cu 36 de lei fata de luna iulie

Salariul mediu net pe economie a fost in august de 1.683 de lei, mai mic cu 36 de lei fata de luna iulie

"Scaderile castigului salarial mediu net fata de luna precedenta au fost determinate de acordarea in luna iulie de premii ocazionale, sume din profitul net si alte fonduri.

acum 96 luni (7 Oct 2014)

"Scaderile castigului salarial mediu net fata de luna precedenta au fost determinate de acordarea in luna iulie de premii ocazionale, sume din profitul net si alte fonduri. De asemenea, scaderile castiguui salarial mediu net sunt cauzate de neealizari de productie ori incasari mai mici (functie de contracte ori ca urmare a concediilor de odihna cand nu e acorda tichete de msa si alte dreptur salariale)", se arata intr/un comunicat transmis de INS.

Cele mai mari castiguri salariale medii nete au fost incasate in luna august de angajatii din extractia petrolului brut si a gazelor naturale (4.484 de lei), fabricarea produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului (4.184 de lei) si fabricarea produselor din tutun (4.078 de lei).

Cele mai mici castiguri salariale medii nete au fost incasate in august de angajatii din hoteluri si restaurante (996 de lei) si de cei din industria de fabricare a articolelor de imbracaminte (1.086 de lei). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro