Saga emotionanta a unei oltence adoptate de o familie din Canada, care-si cauta parintii biologici dupa 24 de ani

Saga emotionanta a unei oltence adoptate de o familie din Canada, care-si cauta parintii biologici dupa 24 de ani

Vreau sa stiti ca am crescut intr-o casa fericita, intr-o familie iubitoare si ca nu as fi putut si nu as fi avut cum sa am o viata mai frumoasa de atat. Sa nu crezi ca nu ne pare rau ca te-am dat asa departe, dar in Romania nu aveam cu ce sa te tratam si nu aveam medicamente.

acum 66 luni (27 Apr 2015)

Tanara a povestit ca la varsta de 22 de ani a primit de la mama adoptiva o scrisoare si cateva fotografii in care apar si parintii biologici. Atunci a aflat ca cea care i-a dat viata este din Craiova si ca mai are doi frati.

"Mama, tata, draga mea familie, daca nu puteti sa luati legatura cu mine, inteleg asta. Vreau sa stiti ca va multumesc. Va multumesc ca mi-ati oferit viata pe care nu as fi putut sa o am in Romania, va multumesc ca mi-ati permis, astfel, sa fiu un copil sanatos si fericit. Vreau sa stiti ca am crescut intr-o casa fericita, intr-o familie iubitoare si ca nu as fi putut si nu as fi avut cum sa am o viata mai frumoasa de atat. Daca sunteti de acord cu asta, abia astept sa va intalnesc.

Fotografie realizata la nunta parintilor oltencei

"Te rugam sa nu ne condamni"

Ashely M. Mitchell (Jacobs) sau, pe numele inregistrat la nastere, Irina-Maria Moldovan, a mai povestit ca nu are niciun resentiment fata de parintii biologici care au dat-o spre adoptie. "Te rugam sa nu ne condamni. Sa nu crezi ca nu ne pare rau ca te-am dat asa departe, dar in Romania nu aveam cu ce sa te tratam si nu aveam medicamente. Te iubim si nu te vom uita niciodata", au scris parintii din Craiova intr-o scrisoare lasata pentru fiica lor. Mitchell (Jacobs) a mai incercat in urma cu 12 ani sa isi gaseasca parintii pe internet, dar totul a fost in zadar. Tanara de 24 de ani a mai precizat ca s-a casatorit cu un barbat minunat, iar impreuna au o fetita de 6 luni.

Mai citeste

VIDEO Trauma copiilor romani care au fost adoptati dupa Revolutie de familii canadiene ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro