Sabin Orcan: Varianta de lucru pe care o au procurorii in cazul lui Codrut Marta este ca a fost asasinat

Citeste si: Sorin Blejnar, condamnat la CINCI ani de inchisoare in dosarul Motorina Potrivit DNA, in perioada 2011 — 2012, Radu si Diana Nemes, George Guliu, Dumitru Chirvasitu, Mihai Buliga, Andrei Juganaru, Dumitru Preda, Ioan Ovidiu Moldovan si Pavel Ghise au constituit un grup infractional organizat in scopul savarsirii de infractiuni de evaziune fiscala prin sustragerea de la plata obligatiilor fiscale aferente unor tranzactii cu aproximativ 90.000 de tone de motorina comercializate sub aparenta unor produse petroliere inferioare.

acum 67 luni (21 Aug 2017)

Varianta de lucru pe care merg, in acest moment, procurorii care ancheteaza cazul lui Codrut Marta este ca acesta a fost asasinat, a declarat Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera, in emisiunea difuzata luni seara la B1 Tv.

Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a disparut la data de 21 mai 2012, in conditiile in care familia lui stia ca a doua zi, 22 mai, urma sa plece din tara.

Ipotezele pe care au mers pana acum anchetatorii au fost cele de sinucidere, de sechestrare sau de crima, a precizat Sabin Orcan. Citeste si: Sorin Blejnar, condamnat la CINCI ani de inchisoare in dosarul Motorina Potrivit DNA, in perioada 2011 — 2012, Radu si Diana Nemes, George Guliu, Dumitru Chirvasitu, Mihai Buliga, Andrei Juganaru, Dumitru Preda, Ioan Ovidiu Moldovan si Pavel Ghise au constituit un grup infractional organizat in scopul savarsirii de infractiuni de evaziune fiscala prin sustragerea de la plata obligatiilor fiscale aferente unor tranzactii cu aproximativ 90.000 de tone de motorina comercializate sub aparenta unor produse petroliere inferioare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro