Sabin Orcan: Sebastian Ghita, inventia predecesorului lui Coldea, a produs niste dovezi pe care cineva trebuie sa le confirme sau sa le infirme

Jurnalistul Sabin Orcan a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca fostul deputat Sebastian Ghita "a fost inventia fostului prim-adjunct SRI, predecesorul lui Coldea, Dumitru Zamfir". (...) Observati ca Ghita nu spune ca e persecutat, ci ca nu mai e protejat .

acum 67 luni (12 Jan 2017)

Jurnalistul Sabin Orcan a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca fostul deputat Sebastian Ghita "a fost inventia fostului prim-adjunct SRI, predecesorul lui Coldea, Dumitru Zamfir". Totodata, jurnalistul RL atrage atentia asupra dovezilor mogulului IT, puse la dispozitie prin intermediul inregistrarilor transmise de televiziunea pe care o patroneaza, mentionand ca cineva trebuie sa le analizeze pentru a le confirma sau a le infirma.

"Ghita nu a fost inventat de Florian Coldea, ci de Dumitru Zamfir, predecesorul lui Coldea, de pe vermea lui Radu Timofte. dintre cei citati in inregistrarea numarul 7 a fostului deputat Sebastian Ghita) nu a negat informatiile aduse de Ghita.

Intreb: dar pe domnul Dincu, profesor la Academia SRI, il poate opri cineva sa ne spuna ca nu a fost cu Ghita si cu Coldea in Seychelles. Ghita l-a citat ca martor, dar, sa precizam: Ghita, pe langa multele prostii pe care le spune pe gura, a produs niste dovezi.

Ghita, in 2010 de cand sunt acele deplasari, nu era in PSD, ci sponsor, era om de afaceri.

(...) Observati ca Ghita nu spune ca e persecutat, ci ca nu mai e protejat . Nu ne spune nimic de domnul Maior si Ponta, cu care a fost in Dubai. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro