Sabin Orcan: Cu ce i-ar deranja pe romani faptul ca persoane de acelasi sex merg sa ceara un certificat de casatorie

In Romania sunt foarte putine cupluri homosexuale, iar romanii sunt foarte credinciosi, a subliniat Sabin Orcan, miercuri seara, in emisiunea "Editie speciala" de la postul de televiziune Nasul Tv.

acum 68 luni (26 Oct 2016)

In Romania sunt foarte putine cupluri homosexuale, iar romanii sunt foarte credinciosi, a subliniat Sabin Orcan, miercuri seara, in emisiunea "Editie speciala" de la postul de televiziune Nasul Tv. Cu toate acestea, nu ar trebui sa ne deranjeze ideea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, intrucat "si in America exista familii de crestini care sustin aceasta idee", explica Sabin Orcan. Nu vad cu ce i-ar deranja pe cei din Romania faptul ca membri unui cuplu merg la Primarie sa ceara un certificat de casatorie", a subliniat Sabin Orcan.

Dezbaterea televizata pe acest subiect a pornit de la declaratia de miercuri a ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, care s-a pronuntat in favoarea dreptului de a se casatori pentru persoane de acelasi sex. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro