Sa radem cu Vanghelie. Perlele primarului, demne de rubrica de umor din "almanahe"

Sa radem cu Vanghelie. Perlele primarului, demne de rubrica de umor din

"Almanahe", "goagal" si conjugarea verbului " a fi" sunt doar cateva situatii in care edilul, arestat in prezent pentru luare de mita, a fost pus in dificultate de limba romana. Si eu va rog sa fiti toti complicati, dar sa fim eficienti ca, daca suntem complicati si nu suntem eficienti, degeaba suntem complicati" "Sunt un om care inteleg foarte bine si vreau sa invat de la viata.

acum 96 luni (15 Mar 2015)

"Almanahe", "goagal" si conjugarea verbului " a fi" sunt doar cateva situatii in care edilul, arestat in prezent pentru luare de mita, a fost pus in dificultate de limba romana.

Vanghelie(47 de ani), iubitul Oanei Niculescu Mizil, fosta sefa a PSD Calarasi pana in primavara anului 2012, nu s-a sfiit niciodata sa spuna ca nu i-a placut cartea, reusind abia la 33 de ani sa obtina diploma de bacalaureat.

Iata cateva dintre perlele care i-au sporit notorietatea lui Marian Vanghelie, publicate de b365.ro si stirileprotv.ro:

"Sunt complicat... Si eu va rog sa fiti toti complicati, dar sa fim eficienti ca, daca suntem complicati si nu suntem eficienti, degeaba suntem complicati"

"Sunt un om care inteleg foarte bine si vreau sa invat de la viata. Functia mea este Marian Vanghelie"

"Cine nu are loc de mine...

"Am auzit niste baieti simpatici aseara, pe la televizor si ii trimit sa se duca dracu' la munca sau sa citeasca cateva almanahe, sa vada exact ce inseamna si ce poate sa cuprinda un capitol bugetar."

"Soarta mea a fost hotarata de destin."

"Si-ntr-un pom daca ma puneti, eu am puncte de vedere."

"Eu am sa-l scot pe Gigi Becali din politica, pentru ca Gigi Becali m-a scos pe mine din sarite."

"Tre' sa vedem cum putem sa rezolvam o parte din problemele romanilor, si nu cu asemenea formule de a spune ce tre' sa invete romanii si unde gasesc pe goagal, gagal cum...

"Tot imi vin gandurile mai complicate in cap, pentru ca asa sunt construit, nu de altceva."

"Echipa PSD care am avut o serie de probleme cu ei".

"De la PNA am primit neurmarirea inceperii penale".

"E adevarat ca nu am studiile primarului Parisului si nici ale domnului primar Caldarescu care ati spus dumneavoa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro