S-au reluat meciurile la Sydney. Urmeaza Halep - Kuznetova

Halep, principala favorită a turneului, s-a recunoscut invinsă după trei ore şi 45 de minute de joc efectiv, partida fiind reluată de la scorul de 5-4 pentru romancă in manşa inaugurală, scor la care jocul a fost intrerupt joi din cauza ploii. Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Svetlana Kuzneţova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, care a inceput joi, cu o intarziere de patru ore şi jumătate, a fost oprit după 42 de minute, din cauza ploii, la scorul de 5-4 pentru sportiva romană, inaintea serviciului rusoaicei.

acum 68 luni (14 Jan 2016)

UPDATE 10,30: Simona Halep consideră că a jucat destul de bine la Sydney, deși a pierdut meciul, informează Mediafax.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, vineri, că nu este foarte tristă că a fost eliminată in semifinale la turneul de la Sydney, subliniind că a jucat destul de bine, deşi nu s-a concentrat la fiecare punct, informează site-ul oficial al competiţiei.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a ratat calificarea in finala turneului de la Sydney, fiind invinsă, vineri, cu scorul de 7-6 (5), 4-6, 6-3, de rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 25 WTA.

Halep, principala favorită a turneului, s-a recunoscut invinsă după trei ore şi 45 de minute de joc efectiv, partida fiind reluată de la scorul de 5-4 pentru romancă in manşa inaugurală, scor la care jocul a fost intrerupt joi din cauza ploii.

Statistica meciului a arătat că jucătoarele au reuşit cate 31 de mingi direct caştigătoare, iar Halep a făcut mai puţine erori neforţate decat adversare, 37 faţă de 47, avand şi procentaje mai bune la ambele servicii, 61%-60% la primul, 44%-37/ la al doilea, insă Kuzneţova a caştigat punctele mai importante.

UPDATE 13.54: Meciul dintre Halep și Kuznețova se va relua vineri, nu inainte de ora 04.00, iar finala competiţiei este pentru aceeaşi zi, de la 10.30, relatează Mediafax.

UPDATE 13.30: Toate meciurile zile de joi vor fi amanate pentru vineri, din cauza ploii torențiale de la Sydney,potrivit Digi Sport.

Semifinala de la Sydney, dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova a inceput cu o intarziere de 4 ore și 40 de minute din cauza unei furtuni care s-a abătut asupra orașului australian.

Ploaia le-a jucat feste organizatorilor in continuare, astfel că partida dintre numărul 2 WTA și sportiva din Rusia a fost intreruptă la scorul de 5-4 pentru Halep in primul set.

UPDATE 12,45: Partida Simo... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro