S-au furat "Ochii Monei Lisa" dintr-o galerie de arta din Timisoara. Mesajul artistei pentru "colectionarul" lucrarii

S-au furat

Expozitia "Utopic" de la Calpe Gallery, din cadrul bienalei Art Encounters, a fost vizitata si de un colectionar de lucrari de arta mai ciudat. Alaturi de acest spatiu se desfasura un interviu legat de conditia galeriilor si a galeristilor timisoreni fiind intervievat curatorul si galeristul Calin Petcana de catre scriitorul Marcel Tolcea intr-un program de management artistic.

acum 63 luni (3 Nov 2017)

Expozitia "Utopic" de la Calpe Gallery, din cadrul bienalei Art Encounters, a fost vizitata si de un colectionar de lucrari de arta mai ciudat.

Alaturi de aceasta mica lucrare, "colectionarul" a luat si un album de arta, intitulat "Suzana Fantanariu-Artisti romani contemporani".

Suzana Fantanariu a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, in care a descris persoana pe care o banuieste de furt, dar si ce s-a intamplat in galerie vineri, 27 octombrie, cand a disparut "Ochii Monei Lisa". "A fost o domnisoara bruneta, inaltime peste medie, bine legata, imbracata in negru (pantaloni), in jur de 28-30 de ani, care la ora 16 in dupa-amiaza zilei de vineri, 27 octombrie 2017 a vizitat entuziasmata, aproape afectata, expozitia , Calpe Gallery -Muzeul temporar de Arta contemporana . Alaturi de acest spatiu se desfasura un interviu legat de conditia galeriilor si a galeristilor timisoreni fiind intervievat curatorul si galeristul Calin Petcana de catre scriitorul Marcel Tolcea intr-un program de management artistic. Am audiat si eu acest interviu alaturi de scriitorul Florin Toma de la Bucuresti. Daca nu-mi raspunde, ea poate intra pe lista banuitorilor furtului lucrarii "Ochii Monei Lisa" impreuna cu albumul de arta personal, , ed. Astept un raspuns curajos si onest din partea acestei tinere eu sperand ca va receptiona acest mesaj cu loialitate si responsabilitate civic-umana", a scris Suzana Fantanariu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro