S-a rupt lantul de iubire: Burleanu il face mincinos pe Daum. Ce argument va folosi pentru a-i rezilia contractul

S-a rupt lantul de iubire: Burleanu il face mincinos pe Daum. Ce argument va folosi pentru a-i rezilia contractul

Tabela a aratat 2-0 pentru campioana Americii de Sud dupa 18 minute, iar inainte de golul superb reusit de Stancu din lovitura libera, chilienii au fost aproape de un neverosimil 3-0! Cei de la "Casa Fotbalului" se vor folosi de argumentul pe care presedintele FRF l-a si prezentat in fata presei: Romania nu mai are sanse de calificare la Mondialul din 2018 si Daum n-a reusit sa indeplineasca obiectivul pentru care a fost adus. Sunt perspective ca partile sa ajunga la un numitor comun privind incheierea colaborarii, mai ales ca, dupa cum "Adevarul" a scris in editia de miercuri, Daum e pe lista clubului Al-Ahli Jeddah (Arabia Saudita), acolo unde ar putea castiga 2,5 milioane de euro pe sezon.

acum 32 luni (15 Jun 2017)

Tabela a aratat 2-0 pentru campioana Americii de Sud dupa 18 minute, iar inainte de golul superb reusit de Stancu din lovitura libera, chilienii au fost aproape de un neverosimil 3-0!

Eliminarea lui Medel, la scorul de 1-2, a schimbat insa complet cursul jocului. Chiar si asa, selectionerul s-a umflat in pene si a folosit din plin de rezultatul pentru a-si continua razboiul cu presa. Daum a facut, mai intai, circ la interviul oferit la sport.ro, transformand dialogul cu Ioana Cosma intr-o reprezentatie tragicomica.

Cand i s-a atras atentia ca nimeni n-are nimic cu el si ca problema principala e ca Romania a strans sase puncte in primele sase partide din preliminariile Mondialului din 2018, neamtul a continuat sa ofere raspunsuri confuze, dar si exemple care n-aveau nicio legatura cu subiectul discutiei. Iata o mostra a declaratiilor date de Daum:

*Voi (n.r. *Noi stim ce avem de facut, dar e un proces. Jurnalistii sunt aproape de nationala Romaniei, dar, uneori, scriu lucruri nebunesti. - cu referire la faptul ca Daum a spus la instalare ca Romania va juca mereu ofensiv). Vreau sa fim uniti si sa lucram pentru viitor. Lucrez aici pentru ca ma identific cu proiectul lui Burleanu si e o onoare sa fiu parte din acest proiect. *Am nevoie ca oamenii sa fie alaturi de mine, la fel si federatia si jucatorii, dar nu si jurnalistii. Am vazut si astazi ca publicul a fost alaturi de mine.

*Presa din Romania a fost negativa si cu Simona Halep, dupa ce ea a pierdut finala de la Roland Garros, desi ea e o fata fantastica.

*De ce sa va raspund daca voi fi si la anul in Romania?

Comportamentul lipsit de profesionalism al neamtului a continuat si la conferinta de presa. Acolo, Daum i-a luat la misto pe jurnalistii care l-au chestionat privind sistemele de joc pe care le-a folosit, recurgand la ironii si glume nesarate. Burleanu l-a facut mincinos Avand in vedere rezultatele din preliminarii si ultimele iesiri ale lui Daum in mass media, car... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro