S-a legalizat CASTRAREA pedofililor si a violatorilor. Acestia ar putea fi condamnati chiar si la pedeapsa cu MOARTEA

S-a legalizat CASTRAREA pedofililor si a violatorilor. Acestia ar putea fi condamnati chiar si la pedeapsa cu MOARTEA

Astfel de crime sunt de neimaginat si de neiertat pentru ca pun in pericol si chiar iau viata copiilor nostri", a declarat presedintele Widodo pentru AFP.

acum 52 luni (27 May 2016)

Castrarea chimica a pedofililor, dar si a violatorilor a devenit o realitate intr-un stat din Asia dupa ce, un val de violente sexuale a cutremurat tara.

In Indonezia, presedintele Jojo Widodo a emis o ordonanta de urgenta pentru legalizarea castrarii chimice a persoanelor care agreseaza fizic copiii si femeile. Astfel, cetatenilor condamnati pentru viol si pedofilie li se vor administra medicamente pe baza de hormoni concepute pentru a reduce libidoul si activitatea sexuala. Astfel de crime sunt de neimaginat si de neiertat pentru ca pun in pericol si chiar iau viata copiilor nostri", a declarat presedintele Widodo pentru AFP.

La inceputul lunii mai, 14 barbati din provincia Bengkulu din Sumatra au violat o adolescenta, apoi au ucis-o.

Pe langa castrarea chimica, pedofililor li se vor implanta si microcipuri care le va permite autoritatilor sa-i monitorizeze dupa eliberare. Daca vor recidiva chiar si cu aceste masuri, agresorii ar putea fi condamnati si la pedeapsa cu moartea.

Citeste si:

+Scene dramatice la locul unui groaznic accident produs de un SMECHER cu ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro