S-a lansat "Dispensar", prima aplicatie gratuita de mobil pentru programari la clinicile medicale. Cum functioneaza

S-a lansat

Concret, aplicatia vine in sprijinul celor care au nevoie de o programare la medic, la analize medicale sau celor care vor sa apeleze la un serviciu de ambulanta. Pe deoparte, aceasta aplicatie este locul in care pacientul gaseste toata gama de servicii medicale, iar pe de alta parte, Dispensar este punctul in care clinicile vin in intampinarea pacientilor cu serviciile medicale de calitate.

acum 44 luni (5 Jul 2016)

Concret, aplicatia vine in sprijinul celor care au nevoie de o programare la medic, la analize medicale sau celor care vor sa apeleze la un serviciu de ambulanta.

In ceea ce priveste profilul utilizatorilor, acesta este reprezentat de femei si barbati, cu varste cuprinse intre 25 si 55 de ani, posesori ai unui smartphone. De aceea, aplicatia a aparut din necesitatea de a raspunde nevoilor oricarui pacient: nu mai pierde timp cautand un medic sau un laborator de analize medicale; nu mai asteapta la telefon zeci de minute pentru a face o programare", se arata intr-un comunicat de presa. Ulterior, pacientul isi creeaza un cont de logare, alege specialitatea pentru care doreste un anumit serviciu medical, lanseaza cererea catre clinicile selectate si, ulterior, alege unul dintre centrele medicale la care doreste sa se trateze.

Ulterior, potrivit comunicatului de presa, clinicile ii vor comunica ziua, data, numele medicului si costul consultatiei.

"Dispensar este o aplicatie de mobil gratuita care faciliteaza accesul la servicii medicale de calitate, usor accesibile si intr-un timp scurt. Pe deoparte, aceasta aplicatie este locul in care pacientul gaseste toata gama de servicii medicale, iar pe de alta parte, Dispensar este punctul in care clinicile vin in intampinarea pacientilor cu serviciile medicale de calitate.

Aplicatia Dispensar, care poate fi accesata AICI, s-a lansat ca proiect pilot in Bucuresti, iar ulterior se va lansa si la nivel national. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro