S-a INVENTAT painea VIOLET. Ce INGREDIENT SPECIAL are acest nou superaliment | GALERIE FOTO

S-a INVENTAT painea VIOLET. Ce INGREDIENT SPECIAL are acest nou superaliment | GALERIE FOTO

"Provocarea a fost daca am putea schimba formula de realizare, fara a schimba textura neteda pe care o are painea alba si pe care oamenii pe iubesc atat de mult", a spus acesta.

acum 69 luni (18 Apr 2016)

Painea violet, inventia profesorului nutritionist Zhou Weibiao de la Universitatea Nationala din Singapore, are propietati uluitoare.

Profesorul Zhou Weibiao si-a dorit sa realizeze o paine care sa aiba o textura similara celei albe, dar sa fie mai sanatoasa decat aceasta, potrivit descopera.ro.

"Provocarea a fost daca am putea schimba formula de realizare, fara a schimba textura neteda pe care o are painea alba si pe care oamenii pe iubesc atat de mult", a spus acesta. Pigmentul natural se gaseste in struguri, afine, prune, vinete si este bogat in antioxidanti, cu efecte benefice in prevenirea cancerului, a bolilor cardiovasculare, cerebrale, precum si a obezitatii si a diabetului zaharat. Ideea-cheie este eliberarea lenta de energie, astfel incat organsimul sa poata utiliza aceste calorii pe o perioada mai lunga de timp. Antocianii au incetinit, de asemenea, rata de digestie cu 20 la suta. Citeste si:

+Iohannis l-a umilit pe

+SCHIMBAREA LA FATA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro