S-a inventat ciocolata care "se trage pe nas": Coco Loko "te face sa te simti euforic, motivat sa termini ce ai inceput"

Un nou trend ia nastere Coco Loko, dezvoltata de Orlando's Legal Lean, este un praf infuzat cu cacao despre care producatorul sau sustine ca produce un val de endorfine si serotonina ce ofera o senzatie de "energie euforica" si "concentrare calma", noteaza Agerpres.

acum 36 luni (7 Jul 2017)

Un nou trend ia nastere

Coco Loko, dezvoltata de Orlando's Legal Lean, este un praf infuzat cu cacao despre care producatorul sau sustine ca produce un val de endorfine si serotonina ce ofera o senzatie de "energie euforica" si "concentrare calma", noteaza Agerpres.

Legal Lean ofera recipientele continand pudra Coco Loko pe site-ul sau, la pretul standard de 24,99 de dolari.

Nick Anderson, fondatorul Legal Lean, a declarat pentru "Washington Post" ca ideea de a fabrica pudra din ingrediente care se gasesc in mod obisnuit in bauturile energizante, precum gingko biloba, taurina si guarana, dupa ce aflat despre moda ciocolatei "trasa pe nas", practicata in Europa.

Anderson, in varsta de 29 de ani, a investit 10.000 de dolari pentru a dezvolta praful de ciocolata inhalabil care ofera un efect "aproape similar unei bauturi energizante, ca si cum te-ai simti euforic, dar in acelasi timp motivat sa termini ce ai inceput".

Efectul dureaza intre 30 de minute si o ora, precizeaza sursa citata.

Inca nu e reglementata de FDA

Desi Coco Loko (foto Legal Lean - dreapta) poate fi cumparata in Statele Unite, nu a fost aprobata de Administratia pentru Alimente si Medicamente (Food and Drug Administration - FDA) din aceasta tara. "Pentru luarea acestei decizii, FDA va trebui sa evalueze etichetarea produsului, informatiile comerciale si/sau orice alte informatii referitoare la utilizarea sa", a declarat purtatorul de cuvant al FDA. Andrew Lane, a subliniat lipsa informatiilor cu privire la efectele adverse ale inhalarii ciocolatei avertizand asupra riscurilor inerente asociate consumului de substante solide prin nas. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro