S-a intors roata: Steaua, "furata" ca-n codru. Arbitrajul catastrofal si amatorismul au doborat campioana

S-a intors roata: Steaua,

Amatorism in cazul lui Muniru Pana sa fie doborata de greselile comise de "cavalerii fluierului", campioana s-a lovit si de amatorismul oamenilor din conducerea clubului. CITESTE SI: *Becali, bulversat dupa "jaful" de la Giurgiu: de ce a plecat de la meci si ce sfat i-a dat arbitrului care a nimicit Steaua *Steaua tipa ca din gura de sarpe: Argaseala a venit in fata camerelor tremurand de nervi.

acum 98 luni (13 Aug 2015)

"Adevarul" a explicat, dupa FC Botosani - Steaua, scor 0-1, de ce Alexandru Tudor poate fi considerat cel mai mare stelist cu fluier in gura. Acum, dupa prestatia sa de la Giurgiu, Sebastian Coltescu poate fi catalogat drept centralul care a dezavantajat cel mai rau Steaua in ultimul deceniu!

Cel mai important meci al etapei cu numarul 6 a fost facut vraiste de arbitrul craiovean de 38 de ani, care se afla si pe lista FIFA. De fapt, toata brigada delegata la Giurgiu a avut o prestatie jalnica. Iata de ce:

*Minutul 5: Papp a inscris dupa o lovitura libera, dar Coltescu a vazut un fault in atac asupra lui Junior Morais. De fapt, Papp a lovit, mai intai, balonul cu capul, iar apoi s-a suit pe fundasul Astrei din inertie. De fapt, Hamroun nici n-a atins balonul, iar a doua reusita a ros-albastrilor ar fi trebuit sa fie validata si ea. Goalkeeper-ul a fost insa palmuit, in mod clar, de Budescu.

*Minutul 75: Tade a marcat pentru Steaua, dar asistentul Mircea Grigoriu a vazut un ofsaid imaginar si a anulat al treilea gol al Stelei fara nicio justificare!

Becali a plecat la 0-2

Dincolo de arbitrajul groaznic de la Giurgiu, partida a avut doua reprize diametral opuse. Prima a fost dominata de Steaua, iar a doua de Astra. Numai ca golurile bucurestenilor din primele 45 de minute au fost anulate pe cand, dupa pauza, reusitele gazdelor, semnate de Alibec (51) si Budescu (61-penalty), au fost validate.

Scarbit de arbitraj si de jocul slab al echipei dupa pauza, Gigi Becali a parasit stadionul, imediat dupa ce Budescu a majorat scorul.

Amatorism in cazul lui Muniru

Pana sa fie doborata de greselile comise de "cavalerii fluierului", campioana s-a lovit si de amatorismul oamenilor din conducerea clubului. Potrivit Digi Sport, Sulley Muniru a facut incalzirea cu echipa, insa n-a putut evolua, deoarece Sebastian Coltescu a observat ca in carnetul de joc al africanului ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro