S-a incheiat AUTOPSIA lui Patrick Ekeng. REACTIA medicului legist: "A avut o problema cardiaca, aceasta a fost cauza decesului

S-a incheiat AUTOPSIA lui Patrick Ekeng. REACTIA medicului legist:

Medicii de la Institutul National de Medicina Legala au terminat autopsia regretatului fotbalistul al formatiei Dinamo. S-a cerut o serie suplimentara de analize toxicologice, urmand a fi efectuate in regim de urgenta.

acum 91 luni (9 May 2016)

Medicii de la Institutul National de Medicina Legala au terminat autopsia regretatului fotbalistul al formatiei Dinamo. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, ca rezultatele obtinute la autopsie nu sunt relevante pentru a se stabili cauza exacta a mortii jucatorului.

Potrivit medicului, in urma autopsiei efectuate s-a constatat ca jucatorul dinamovist avea o problema la inima. (...) Aceasta hipertrofie predispune la tulburari de ritm si stop cardiac.

El a aratat ca mai sunt asteptate si rezultatele analizelor: "Prima parte am facut-o. Daca nu era nevoie de ele nu le prelevam (n.r. Avem nevoie si de aceste rezultate".

Autopsia lui Patrick Ekeng s-a incheiat, dar doctorii au decis sa mai faca alte cateva investigatii, inainte a stabili cauza mortii jucatorului camerunez. Potrivit GSP.ro, autopsia a fost asistata si de un medic venit special din Camerun, la cererea familiei. S-a cerut o serie suplimentara de analize toxicologice, urmand a fi efectuate in regim de urgenta. Citeste si:

+IMAGINI RARE cu JFK, Che Guevara, Bruce Lee sau PRINTESA DIANA in momentul ...

+TRAGEDIE CUMPLITA in noaptea de INVIERE. Doi morti, RANITI si scene de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro