S-a enervat Sarapova! Rusoaica sare la gatul contestatarilor si sustine ca a fost victima unor proceduri imbarligate

S-a enervat Sarapova! Rusoaica sare la gatul contestatarilor si sustine ca a fost victima unor proceduri imbarligate

Pe acel email, daca un jucator voia sa afle informatii specifice despre medicamentele adaugate pe lista anti-doping, era obligat sa citeasca printre zeci de alte lucruri fara nicio legatura, trebuia sa gaseasca link-ul Player Zone, sa bage o parola, sa dea un username, sa citeasca un home-page cu mai multe de 30 de linkuri diferite care acopereau mai multe subiecte, sa gaseasca linkul la Schimbarile si informatiile pe 2016 in programul anti-doping, sa dea click si apoi sa citeasca o pagina cu aproximativ alte 30 de linkuri care acopereau mai multe probleme anti-doping", a scris Sarapova.

acum 63 luni (13 Mar 2016)

Sarapova a postat pe contul ei de facebook un mesaj consistent, in care trece de la una la alta, dar in care sustine ca informatia privind interzicerea medicamentului pe care il folosea era ascunsa. Sunt hotarata sa raspund acestor exagerari, care au denaturat adevarul.S-a scris ca am fost avertizata de cinci ori in legatura cu interzicerea medicamentului pe care il luam.

Nu caut scuze pentru ca nu am stiut despre interzicerea medicamentului, ar fi trebuit sa acord mai multa atentie mailului primit, despre care am mai spus. Continea un newsletter care avea tone de informatii despre calatorii, viitoarele turnee, clasamente, statistici, urari aniversare si, da, o informatie despre controlul anti-doping. Ca sa ajungi la acea informatie, trebuia sa treci prin zeci de linkuri, sa ajungi in sectiunea dedicata, sa te loghezi si sa citesti tot felul de articole. Pe acel email, daca un jucator voia sa afle informatii specifice despre medicamentele adaugate pe lista anti-doping, era obligat sa citeasca printre zeci de alte lucruri fara nicio legatura, trebuia sa gaseasca link-ul Player Zone, sa bage o parola, sa dea un username, sa citeasca un home-page cu mai multe de 30 de linkuri diferite care acopereau mai multe subiecte, sa gaseasca linkul la Schimbarile si informatiile pe 2016 in programul anti-doping, sa dea click si apoi sa citeasca o pagina cu aproximativ alte 30 de linkuri care acopereau mai multe probleme anti-doping", a scris Sarapova. "In prospectul medicamentului pe care il luam scrie ca tratamentul poate fi repetat de 2-3 pe zi. Medicul poate urmari starea pacientului si poate decide ca acesta sa foloseaca medicamentul pe o perioada lunga. Sper sa pot juca tenis din nou, dar am vrut ca voi, fanii mei, sa stiti ce s-a intamplat"

FOTO "Este o trisoare!" Criticata vehement de colegele din circuit, Maria Sarapova s-a relaxat la plaja

FOTO Supriza de care a avut parte Simona Halep dupa prima vict... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro