S-a deslusit misterul accidentarii Simonei Halep. Motivul e incredibil de-a dreptul

S-a deslusit misterul accidentarii Simonei Halep. Motivul e incredibil de-a dreptul

Pe de alta parte, managerul Simonei, Virginia Ruzici, sustine ca antrenorul Darren Cahill doreste ca Simona Halep sa joace mai ofensiv la fileu, dar pentru a-si insusi acest stil de joc este nevoie de putin timp.

acum 62 luni (18 Feb 2016)

Practic, Halep a adaugat ca a renuntat definitiv la bandajele la glezne pe care le-a purtat in ultimii doi ani. "Am jucat cam doi ani cu bandaje la glezna si din cauza asta am avut probleme la tendon, pentru ca ma presau. O sa joc fara si sper sa nu mai am probleme de genul asta", a afirmat romanca. Situatia pare incredibila intr-un sport atat de profesionist, mai ales ca Simona plateste un staff destul de numeros.

Pe de alta parte, managerul Simonei, Virginia Ruzici, sustine ca antrenorul Darren Cahill doreste ca Simona Halep sa joace mai ofensiv la fileu, dar pentru a-si insusi acest stil de joc este nevoie de putin timp. "Darren este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din lume si incearca sa o impinga pe Simona spre un tenis mai ofensiv, pentru ca ea este capabila sa evolueze foarte bine. Numai ca atunci cand este sub presiune sau simte o nervozitate, ea intra in ritmul ei obisnuit, acela de a juca agresiv din spatele terenului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro