S-a deschis Superland, cel mai mare loc de joaca din sud-estul Europei

S-a deschis Superland, cel mai mare loc de joaca din sud-estul Europei

Noul loc de joaca este deschis de luni pana joi, dar si duminica de la 10.00 la 22.00. Tariful pentru copii este de 40 de lei toata ziua de luni pana joi sau 45 de lei pentru 4 ore de vineri pana duminica. Separat de locul de joaca la Superland sunt cinci camere speciale unde se vor putea organiza petreceri cu animatori de la printi si printese, la supereroi sau pirati si vrajitoare.

acum 74 luni (2 Jan 2018)

Noul loc de joaca este deschis de luni pana joi, dar si duminica de la 10.00 la 22.00. Tariful pentru copii este de 40 de lei toata ziua de luni pana joi sau 45 de lei pentru 4 ore de vineri pana duminica. Adultii vor plati 20 de lei la prima intrare, iar 10 lei la urmatoarele.

Copiii mai mari de 4 ani au o zona speciala de 1.400 de metri patrati, practic un labirint imens, dispus pe patru niveluri unde isi vor putea testa abilitatile.

Copiii mai mici de patru ani au si ei o zona destinata lor, conceputa in asa fel incat totul sa fie sigur. Cei mici vor gasi aici jucarii si tot felul de tobogane adaptate varstei lor.

O alta atractie va fi Luna Park care are o suprafata de aproape 400 de metri patrati. O premiera vor fi masinile de bumping alimentate de baterii si echipate cu pistoale cu laser.

Pentru copiii mai mari de sase ani exista si zona cu console conectate la ecrane de mari dimensiuni unde se vor putea juca cele mai in voga jocuri video. Unic va fi si Cinematograful 8D care va avea o vedere panoramic la 360 de grade.

Separat de locul de joaca la Superland sunt cinci camere speciale unde se vor putea organiza petreceri cu animatori de la printi si printese, la supereroi sau pirati si vrajitoare. Aici copiii vor putea picta, vor face puzzle-uri si vor putea juca diverse jocuri care le testateaza cunostintele. Va exista si o masa cu nisip unde copiii vor putea face sute de forme.

La Superland sunt si zone de relaxare, magazine, dar si cafenele si restaurante. Pentru ca spatiul de joaca este mare copiii vor avea bratari speciale si vor putea fi urmariti de parinti pe telefonul mobil in orice moment. In plus Superland va avea 120 de angajati, dintre care mai mult de jumatate vor fi animatori si ingrijitori pentru copii. Principala misiune a complexului are in vedere joaca si consumul de energie pentru copii cu varsta de pa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro