S-a decis grupa! Cu cine vor juca handbalistele la Jocurile Olimpice

S-a decis grupa! Cu cine vor juca handbalistele la Jocurile Olimpice

Nationala de handbal feminin a Romaniei va evolua in grupa A, cu Brazilia, Angola, Spania, Muntenegru si Norvegia, la Jocurile Olimpice de la Rio, potrivit tragerii la sorti de vineri seara.

acum 53 luni (30 Apr 2016)

Nationala de handbal feminin a Romaniei va evolua in grupa A, cu Brazilia, Angola, Spania, Muntenegru si Norvegia, la Jocurile Olimpice de la Rio, potrivit tragerii la sorti de vineri seara. Conform tragerii la sorti de la Rio, cele 12 echipe au fost impartite astfel: Brazilia, Angola, Spania, Muntenegru, Romania si Norvegia, in grupa A, respectiv Coreea de Sud, Argentina, Suedia, Rusia, Olanda si Franta, in grupa B. Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat la Jocurile Olimpice dupa ce a castigat turneul preolimpic de la Aarhus, in luna martie, a relatat news.ro.

La ultima participare, in 2008, nationala Romaniei a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice tot in urma participarii la un turneu preolimpic, gazduit de Bucuresti, si castigat de tricolore. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro