S-a antrenat cu Simona Halep, dupa care i-a cerut autograf. Ce lovitura-surpriza pregateste liderul mondial

S-a antrenat cu Simona Halep, dupa care i-a cerut autograf. Ce lovitura-surpriza pregateste liderul mondial

Ea s-a antrenat cu un fost jucator de tenis italian, care nu a reusit performante extraordinare in cariera sa. Nu a gresit multe mingi - mai ales nu a prea avut mingi care sa nu treaca fileul de pe linia de fund a terenului.

acum 32 luni (14 May 2018)

Ea s-a antrenat cu un fost jucator de tenis italian, care nu a reusit performante extraordinare in cariera sa. Riccardo Macron, in varsta de 33 de ani, i-a fost sparring-partner Simonei Halep la Roma.

Italianul a dezvaluit petru ProSport ca Simona a incercat foarte multe scurte, o lovitura pe care sa o foloseasca mai mult. Nu a gresit multe mingi - mai ales nu a prea avut mingi care sa nu treaca fileul de pe linia de fund a terenului. Are o lungime buna pe mingea de raliu, de pe fundul terenului, mingea vine mereu in teren. Este adevarat, la inceput de antrenament a lovit multe scurte, aproape la fiecare punct. Darren mi-a spus special ca ea vrea sa incerce aceasta noua lovitura - ca o solutie mai frecventa in partide. A avut putin timp sa se recupereze dupa Madrid, dar simt ca este la capacitate maxima si este pregatita sa castige acest turneu", a spus Marcon pentru ProSport. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro