S-A ALES PRAFUL DE TVR. Exclusa de la EUROVISION, Romania ramane si fara marile COMPETITII SPORTIVE! Iata lista CAMPIONATELOR de la care televiziunea publica isi ia ADIO!

S-A ALES PRAFUL DE TVR. Exclusa de la EUROVISION, Romania ramane si fara marile COMPETITII SPORTIVE! Iata lista CAMPIONATELOR de la care televiziunea publica isi ia ADIO!

Prin excludere, televiziunea publica nu va mai avea acces la schimbul permanent de stiri si programe sportive prin intermediul satelitului (Jocurile Olimpice, Campionate de fotbal) si nici dreptul la servicii de expertiza legala, tehnica si de cercetare.

acum 40 luni (24 Apr 2016)

TVR trebuia sa achite o datorie de 10 milioane de euro catre EBU, iar termenul a expirat pe 20 aprilie. Guvernul, ultima speranta a televiziunii publice, nu va plati datoriile

EBU nu ne mai iarta de datorii, termenul a expirat pe 20 aprilie, iar TVR risca excluderea din randul membrilor European Broadcasting Union (EBU), a anuntat asociatia radiodifuzorilor publici din Europa. Datoria se ridica la peste 10 milioane de euro, iar ca prima consecinta este eliminarea de la Eurovision 2016, ce se va desfasura la Stockholm, Suedia, pe 10, 12 si 14 mai. Dupa ce din lipsa de bani (3,3 milioane de euro) TVR a renuntat la preluarea pachetului "free-to-air" al Campionatului European din 2016, unde Romania joaca trei meciuri, postul public pierde acum si alte competitii sportive importante. Prin excludere, televiziunea publica nu va mai avea acces la schimbul permanent de stiri si programe sportive prin intermediul satelitului (Jocurile Olimpice, Campionate de fotbal) si nici dreptul la servicii de expertiza legala, tehnica si de cercetare. Citeste si:

+Dragos Patraru il desfiinteaza pe Rares Bogdan

+Monstrul care se taraie printre noi de 26 de ani si ne otraveste

+IUBIREA de BASM chiar exista. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro