S-a ales echipa sezonului trecut in Liga I. Steaua are mai multi jucatori in "11"-le ideal decat campioana Astra Giurgiu

S-a ales echipa sezonului trecut in Liga I. Steaua are mai multi jucatori in

PORTAR Florin Nita (Steaua / 29 de ani / 29 jocuri) - Clasarea Stelei pe pozitia secunda la finalul campionatului i se datoreaza in buna parte si lui Nita, care a avut in multe momente interventii decisive. ATACANTI Ioan Hora (Pandurii / 27 de ani / 35 jocuri) - Cele 19 goluri reusite i-au adus lui Ioan Hora titlul de golgheter, primul castigat de un jucator care a imbracat tricoul gorjenilor in Liga 1 Orange.

acum 97 luni (27 Jun 2016)

PORTAR

Florin Nita (Steaua / 29 de ani / 29 jocuri) - Clasarea Stelei pe pozitia secunda la finalul campionatului i se datoreaza in buna parte si lui Nita, care a avut in multe momente interventii decisive. A fost portarul care a prins de cele mai multe ori echipa etapei, de sapte ori.

APARATORI

Romario Benzar (Viitorul / 24 de ani / 31 jocuri) - Si-a dominat majoritatea adversarilor.

Cristian Sapunaru (Pandurii / 32 de ani / 22 jocuri) - Decizia de a semna cu Pandurii s-a dovedit a fi una foarte buna, asta deoarece a revenit dupa patru ani la nationala, cu care a participat la Euro.

Valerica Gaman (Astra / 27 de ani / 28 jocuri) - Capitanul giurgiuvenilor din 2016 si-a condus echipa spre un succes istoric in Liga 1 Orange.

Bogdan Vatajelu (CS Craiova / 23 de ani / 36 jocuri) - Foarte bun atat in defensiva, cat si in ofensiva, unde s-a remarcat prin cele cinci goluri si patru pase decisive.

MIJLOCASI

Dorin Rotariu (Dinamo / 20 de ani / 32 jocuri) - A fost sezonul in care a confirmat asteptarile.

Nicolae Stanciu (Steaua / 23 de ani / 28 jocuri, FOTO) - A avut un sezon formidabil, incununat cu primele selectii la nationala, unde a devenit intaiul stelist care a purtat numarul 10 la un turneu final, dupa Gica Hagi. A marcat de 12 ori si a oferit sapte pase decisive, cifre care l-au propulsat de noua ori in echipa etapei.

Jugurtha Hamroun (Steaua / 27 de ani / 26 jocuri) - Indiscutabil, a fost cel mai reusit transfer al Stelei din sezonul 2015-2016.

Florin Tanase (Viitorul / 21 de ani / 32 jocuri) - A avut o crestere fantastica in editia 2015-2016 a Ligii 1 Orange, in care a reusit sa marcheze de 15 ori, a oferit sase pase decisive si a scos trei penalty-uri.

ATACANTI

Ioan Hora (Panduri... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro