Rusii vor sa-i interzica sefului Apple sa mai intre in tara pentru ca "poate aduce SIDA, Ebola si gonoree"

Rusii vor sa-i interzica sefului Apple sa mai intre in tara pentru ca

In varsta de 53 de ani, Cook, care conduce Apple de mai bine de trei ani, dupa retragerea lui Steve Jobs, a spus ca "homosexualitatea este unul dintre cele mai mari daruri" pe care i le-a facut Dumnezeu, desi a recunoscut ca, uneori, i-a fost "greu si inconfortabil" sa-si recunoasca orientarea sa sexuala.

acum 112 luni (31 Oct 2014)

Tim Cook a devenit ieri singurul director care recunoaste ca este homosexual dintre toti directorii companiilor incluse in topul Fortune 500. In varsta de 53 de ani, Cook, care conduce Apple de mai bine de trei ani, dupa retragerea lui Steve Jobs, a spus ca "homosexualitatea este unul dintre cele mai mari daruri" pe care i le-a facut Dumnezeu, desi a recunoscut ca, uneori, i-a fost "greu si inconfortabil" sa-si recunoasca orientarea sa sexuala. Vitalie Milonov, membru al Adunarii Parlamentare din Sankt Petersburg si activist impotriva drepturilor persoanelor LGBT, l-a atacat pe Cook folosind mai multe stereotipuri homofobe, transmite portalul flashnord.com, preluat de tabloidul britanic "Daily Mail".

Politicianul rus a propus chiar ca Tim Cook sa primeasca interdictie pe viata de a mai intra in Rusia. "De ce sa vina, ce-ar putea sa ne aduca? "Sa fie clar: sunt mandru ca sunt gay si cred ca homosexualitatea este unul dintre cele mai mari daruri pe care mi le-a facut Dumnezeu. Homosexualitatea mi-a adus o intelegere mai profunda asupra a ceea ce inseamna a apartine unei minoritati si mi-a permis sa inteleg provocarile cu care se confrunta oamenii din alte minoritati in fiecare zi.

"Daca a auzi ca CEO-ul Apple este gay ajuta pe cineva care se chinuie sa accepte cine este, sau ii aduce alinare cand se simte singur, sau ii inspira pe oameni sa continue lupta pentru egalitate, atunci trocul pe care l-am facut cu viata mea privata a meritat", explica seful Apple decizia de a-si asuma public orientarea sexuala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro