RUSIA va conduce CONSILIUL de SECURITATE al ONU. Care sunt prioritatile Moscovei

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, va prelua preşedinţia Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite. Citeşte şi: In ciuda sancţiunilor internaţionale, SUA şi RUSIA vor avea un exerciţiu comun in ARCTICA Este foarte posibil ca Naţiunile Unite să prelungească mandatul forţei ONU de menţinere a păcii in Libia, mandat care expiră la 15 septembrie 2015.

acum 55 luni (1 Sep 2015)

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, va prelua preşedinţia Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite.

Consiliul de Securitate are 15 state membre, iar preşedinţia Consiliului revine, prin rotaţie, timp de o lună, fiecărei ţări membre.

Rusia preia conducerea Consiliului de Securitate la data de 1 octombrie 2015.

Citeşte şi: In ciuda sancţiunilor internaţionale, SUA şi RUSIA vor avea un exerciţiu comun in ARCTICA

Este foarte posibil ca Naţiunile Unite să prelungească mandatul forţei ONU de menţinere a păcii in Libia, mandat care expiră la 15 septembrie 2015.

Potrivit informaţiilor de pană in acest moment, sub preşedinţia lui Serghei Lavrov nu vor fi discutate, la ONU, nici ocupaţia Rusiei asupra peninsulei Crimeea, nici criza din Ucraina.

Lucrările celei de a 70-a sesiuni a Adunării Generale a ONU se vor deschide la data de 15 septembrie 2015. Rusia preia preşedinţia Consiliului de Securitate la data de 1 octombrie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro