Rusia, criticata de liderii NATO pentru destabilizarea Ucrainei

Rusia, criticata de liderii NATO pentru destabilizarea Ucrainei

Presedintii american si francez, Barack Obama si François Hollande, cancelarul german Angela Merkel, premierii britanic si italian David Cameron si Matteo Renzi si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au condamnat, din nou, continuarea "incalcarii flagrante de catre Rusia a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucrainei si au convenit asupra necesitatii ca Rusia sa fie supusa unor costuri aditionale pentru actiunile ei".

acum 105 luni (5 Sep 2014)

Peste 4.000 de delegati participa la reuniunea desfasurata in Tara Galilor, la Newport, in conditii de securitate fara precedent in Marea Britanie, dupa cum mentiona presa de la Londra.

Rusia, amenintata cu sanctiuni

Presedintele francez, François Hollande, a anuntat ca evolutiile de ultima ora vor fi determinante pentru decizia de adoptare a unor sanctiuni contra Rusiei, la Consiliul European de azi.

Presedintii american si francez, Barack Obama si François Hollande, cancelarul german Angela Merkel, premierii britanic si italian David Cameron si Matteo Renzi si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au condamnat, din nou, continuarea "incalcarii flagrante de catre Rusia a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucrainei si au convenit asupra necesitatii ca Rusia sa fie supusa unor costuri aditionale pentru actiunile ei". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro