Rusia a DEZVALUIT salariul lui Vladimir Putin. Ce VENITURI OFICIALE a incasat liderul de la Kremlin anul trecut

Rusia a DEZVALUIT salariul lui Vladimir Putin. Ce VENITURI OFICIALE a incasat liderul de la Kremlin anul trecut

O retea de afaceri secrete off-shore si imprumuturi uriase de doua miliarde de dolari conduce la presedintele rus Vladimir Putin, scrie The Guardian, facand referire la dezvaluirile de senzatie facute sub numele de Panama Papers.

acum 96 luni (16 Apr 2016)

In contextul in care numele lui Vladimir Putin a aparut in scandalul Panama Papers, Kremlinul a decis sa publice ce suma a incasat presedintele rus in cursul anului 2015.

Potrivit informatiilor oficial, Vladimir Putin a avut in anul 2015 salariul de 8,9 milioane de ruble, adica aproximativ 119.000 euro, ceea ce inseamna ca liderul de la Kremlin a primit lunar 9.916 euro, relateaza Mediafax.

Se pare ca salariul presedintelui rus a crescut de anul trecut. Tot datele oficiale furnizate de Kremlin arata ca, in anul 2014, Vladimir Putin a castigat 7,6 milioane de ruble, adica 101.000 euro.

O retea de afaceri secrete off-shore si imprumuturi uriase de doua miliarde de dolari conduce la presedintele rus Vladimir Putin, scrie The Guardian, facand referire la dezvaluirile de senzatie facute sub numele de Panama Papers. O dezvaluire fara precedent a unor documente secrete arata ca banii acestia au facut ca cercul apropiatilor lui Vladimir Putin sa fie incredibil de bogat. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro